Măruță: ”Benone Sinulescu suferă de o boală rară”
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Cătălin Măruță are un mare respect pentru Benone Sinulescu, interpretul de muzică populară născut la Buzău. 

[caption id="attachment_425247" align="alignleft" width="310"] FOTO. Libertatea[/caption]

Prezentatorul TV a dovedit că îl îndrăgește enorm pe artist, printr-un mesaj pe care l-a postat o rețea de socializare. Cătălin Măruță a spus că optimismul de care cântărețul dă dovadă este de-a dreptul molipsitor, iar zâmbetul său nu poate fi descris decât ca o ”boală rară, incurabilă”.

”Nea Benny, cum îi spun toți cei care îl iubesc și îi stau în preajmă, nu știe să îmbătrânească. Benone Sinulescu suferă de o boală rară, frumoasă și incurabilă: zâmbetul permanent. Dacă stau și mă gândesc bine, nu-mi amintesc să-l fi văzut vreodată nervos, trist sau căzut pe gânduri”, a scris Măruță.

În plus, vedeta de la Pro TV a mărturisit că îl admiră pe Benone Sinulescu pentru că întotdeauna a știut să împartă viața de artist cu cea de familist: ”E unul dintre puținii artiști care s-a priceput de minune să împace viața de familie cu cea de cântăreț veșnic călător. A bătut țara și întreg pământul în lung și-n lat. Dar a avut noroc de o soție înțeleaptă, o femeie care l-a iubit, l-a înțeles și l-a așteptat răbdătoare, indiferent că lipsea o zi sau o lună”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel