Data publicării:

Maru, tânărul din anturajul lui Vlad Pascu, acuzat de uciderea a doi studenți într-un accident la 2 Mai, rămâne în arest

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: captură Antena CNN
Sursa foto: captură Antena CNN

Maru, tânărul din anturajul lui Vlad Pascu, acuzat de uciderea a doi tineri într-un accident la 2 Mai, rămâne în arest, a decis Curtea de Apel București.

Tudor Duma, zis Maru, tânărul din anturajul lui Vlad Pascu, cel care, drogat fiind, a ucis doi tineri într-un accident la 2 Mai, rămâne în arest preventiv pentru trafic de droguri, a decis Curtea de Apel Bucureşti. Decizia magistraților este definitivă.

VEZI ȘI: Vlad Pascu, decizie a magistraților de la Tribunalul Constanța

”(...) respinge ca nefondate contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi de contestatorul inculpat Duma Tudor împotriva încheierii pronunţate de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Bucureşti, Secţia I Penală în data de 08.01.2024 în dosarul nr. 36501/3/2023/a1”, este decizia pronunţată, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, scrie Ziarul de Iași.

Care a fost decizia Tribunalului București

În 8 ianuarie, Tribunalul Bucureşti a ”constatat legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispuse faţă de inculpatul DUMA TUDOR zis MARU” şi a menţinut măsura arestării preventive până la o nouă verificare, dar nu mai târziu de 30 de zile. Aceeaşi decizie a magistraţilor, prevedea înlocuirea arestului la domiciliu pentru fraţii Constantin.

”(...) înlocuieşte măsura arestului la domiciliu dispusă prin Încheierea nr. 684/CP pronunţată la data de 15.12.2023 pronunţată de completul de cameră preliminară din cadrul Curţii de Apel Bucureşti – Secţia I Penală faţă de inculpaţii CONSTANTIN COSTIN-ANTON, CONSTANTIN ŞTEFAN-CIPRIAN, cu măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 zile, începând cu data rămânerii definitive a prezentei încheieri. Dispune punerea în libertate a inculpaţilor CONSTANTIN COSTIN-ANTON şi CONSTANTIN ŞTEFAN-CIPRIAN de sub puterea măsurii arestului la domiciliu la data rămânerii definitive a prezentei încheieri, dacă nu sunt arestaţi sau deţinuţi în altă cauză”, se arăta în decizia Tribunalului Bucureşti.

VEZI ȘI: Cine sunt prietenii lui Vlad Pascu. Tineri din familii influente, cu bani mulţi şi dosare la DIICOT. "O să scape uşor că e milionar pe bune"

Cei trei tineri au fost trimişi în judecată, în decembrie 2023, pentru trafic de droguri. Tudor Duma – zis Maru - este un tânăr din anturajul lui Vlad Pascu, cel care drogat fiind a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai. Reamintim că Tudor Duma s-a filmat în timp ce a pătruns în incinta Spitalului Floreasca pentru a căuta medicamente cu care să se drogheze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel