România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
 Vezi si: Ultimele stiri
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 17 aug 2019 / 19:36
Mărturisirea lui Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei: Reiese acum că am greșit
Alexandru Cumpănașu FOTO AGERPRES
Alexandru Cumpănașu, sâmbătă seară, a mărturisit că are un sentiment de vinovăție.

„MĂRTURISIRE: Dragi prieteni, sunteți singurii care mi-ați fost alături în toată această perioadă (alături de 99% din media românească online și video) și singurii care meritați să vă împărtășesc cele mai grele și dureroase cilpe și sentimente din aceste zile și nu numai, chiar mărturisiri care mă macină:

- Am avut și am un sentiment de vinovăție pt că din convingere am susținut într-o perioadă spectacolul unor procurori convins fiind că România trebuie curățată de ticăloșii care ne-au jefuit. Nu le-am pus la îndoială profesionalismul și motivațiile și reiese acum că am greșit. Chiar dacă am avut o atitudine echilibrată și nu radical pozitivă nu pot să mă exclud dintre cei care le-au dat credibilitatea și puterea cu care au hărțuit și batjocorit la ordin. Cu siguranță nu în toate cazurile. Au fost și golani care au primit condamnări pentru CLANIZAREA României. Numai că prin puterea dată multor nemernici din parchet, interne sau servicii am ajuns la o harta a clanurilor și mai mare și mai bine organizată. Pt că au acționat la ordin și la comandă politică, fără profesionalism și slabi pregătiți.

- Am făcut tot ce am putut eu de când mă știu să lupt pt ÎNTĂRIREA statului nu pt șubrezirea lui. Am colaborat cu o multitudine de instituții pentru a dezvolta mecanisme de prevenire, pentru a schimba legi, a îmbunătăți proceduri, a le mari competențe și voi continua să o fac dar LA DRACU GATA! Constat că din efortul de a întări acele instituții am ajuns să întăresc CLANURI din instituții care sub aparența principiilor au pactizat cu interlopii până la protejarea criminalilor și nemernicilor care ne-au răpit și omorât copii!!!

M-am trezit târziu? DA. Prea târziu? ÎN MOD CERT NU. Avem puterea să măturăm instituții întregi dacă eșuează nu să le cocoloșim! Și acest lucru este tot pentru binele statului român!

Astăzi sunt Alexandra și Luiza. Dar MÂINE?


P.S.: ȘI pt toate lichelele care spun că m-au descoperit acum cu această nenorocire a familiei mele le spun atât: din 2007 am avut apariții TV și online non-stop. La un moment dat aveam și 10 apariții pe săptămână. Nu mai spun de producerea a 3 emisiuni de succes: Ambasador România, România Unită și EU-România. Așadar cel puțin 10000 de apariții media, articole, inițiative pt țara asta. Niște nemernici! Păi dacă m-ați descoperit voi acum lighioanelor ca unchi al îngerului nostru Alexandra mai puteam să ajung până aici cu presiunea publică și nu numai?! NU. Sfarsea totul că în situația Melencu și zeci de mii de situații similare în care NIMENI nu i-a auzit și nu a știut batjocură și nesimțirea unor procurori, polițiști, judecători corupți, indolenți, nepăsători, profitori și unii ei înșiși interlopi”, a scris Alexandru Cumpănașu pe Facebook, sâmbătă seară.

Acest articol reprezintă o opinie.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro