Mărturisire ȘOC: "Am fost complice la moartea Elodiei"
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp

Scrisoare bombă în cazul avocatei Elodia Ghinescu!

De-a lungul timpului, în timpul procesului, au fost depuse mai multe scrisori la dosarul lui Cristian Cioacă. Ultima sosită este semnată de deținutul Nicu Pîrleţeanu – cunoscutul amenințător din închisoare al fostei judecătoare Aspazia Cojocaru, de la Curtea Constituțională.

Despre ce scrisoare este vorba

Printre altele, în scrisoarea adresată instanței care îl judecă pe Cristian Cioacă, deținutul scrie că a fost complice la asasinarea Elodiei. Acesta a mai menționat că poate aduce în fața instanței obiecte personale ale avocatei dispărute.

[caption id="attachment_393726" align="aligncenter" width="277"] Nicu Pîrleţeanu/ Ziarul Ring[/caption]

În prezent, Pîrlețeanu este judecat la Judecătoria Sectorului 5 pentru că i-a trimis o scrisoare de amenințare judecătoarei Aspazia Cojocaru, de la Curtea Constituțională. De asemenea, deținutul a recunoscut în fața Judecătoriei Sectorului 5, că a trimis părţii vătămate Aspazia Cojocaru ”scrisoarea la care se face referire în rechizitoriu”, dar, surprinzător sau nu, recunoştea, fără a-i cere nimeni acest lucru, şi faptul că... a participat la uciderea Elodiei.

”Este adevărat că atunci când am întocmit această scrisoare mă aflam deţinut în Penitenciarul Giurgiu în executarea unei pedepse aplicate pentru omorul comis asupra tatălui meu. Referitor la tubul de lipici găsit în camera mea de detenţie, l-am folosit pentru a lipi un decupaj dintr-un proces-verbal, al cărui conţinut făcea referire la asasinarea la comandă a unor magistraţi şi ofiţeri de poliţie de către un grup care avea legătură cu moartea Elodiei Ghinescu”, spunea pe atunci deținutul.

"Recunosc că am fost complice la asasinarea Elodiei Ghinescu, complicitatea fiind determinată de presiunile acestui grup şi a fost tocmai urmare a faptului că am refuzat să îl asasinez pe ofiţerul de poliţie Negrea Marian”, se arată în finalul scrisorii semnate de Nicu Pîrleţeanu, arată ZiarulRing.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel