Data publicării:

Mărturiile prietenilor lui Luca, geamănul care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor. "Trebuia să facem Revelionul împreună"

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Matei Ene
Sursa foto: Facebook Matei Ene

Citește în articol mărturiile sfâșietoare ale prietenilor lui Luca, geamănul care a murit în incendiul de la Ferma Dacilor.

Luca Ene, un tânăr fotbalist, a murit în incendiul devastator izbucnit la Ferma Dacilor în a doua zi de Crăciun, alături de tatăl său și alți doi frați.

Familia Ene a mers la Ferma Dacilor pentru a petrece acolo Crăciunul. Din incendiul de amploare, au mai scăpat cu viață doar Matei Ene, fratele geamăn al lui Luca şi mama lui. Tatăl, Lucian Ene, prieten cu patronul de la Ferma Dacilor, a intrat în flăcări încercând să-și salveze ceilalţi doi fii. Nu a mai ieşit, însă, niciunul din cei trei.

VEZI ȘI: Drama lui Matei Ene, fratele geamăn supraviețuitor de la Ferma Dacilor: Luca, ești geamănul meu, te iubesc cel mai mult, iar o parte din mine a murit odată cu tine

Mărturiile sfâșietoare ale prietenilor lui Luca

"Trebuia să facem Revelionul împreună și, din păcate, s-a întâmplat asta... Nu știu ce... Nu am cuvinte pentru ce s-a întâmplat. Eu veneam din vacanța de Crăciun, eram pe drum și eu și tata am rămas... Am oprit, nu știam ce să mai zic, am început să plâng și nu am mai avut cuvinte", a spus David Simion, prieten cu frații Ene, pentru Antena 3 CNN.

"Erau doi copii foarte deștepți, foarte amuzanți, mereu erau puși pe glume. Nu știu ce să spun. Îmi pare foarte rău pentru ce s-a întâmplat. Când am aflat, nu am știut ce să... Am crezut că este o glumă. Am aflat de pe grupul clasei", a declarat și Matei Stoica, alt prieten al fraților Ene.

"Am fost colegul lui Luca la fotbal. Îl cunosc de foarte mult timp, am avut prieteni comuni. Îl cunosc de 6-7 ani. Îi plăcea fotbalul, era un copil foarte, foarte talentat. Înainte să se întâmple incidentul, chiar am fost cu el la fotbal, cu două zile în urmă", a spus și Robert Bănică, coleg și prieten cu Luca Ene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel