Mărturiile cutremurătoare ale unei supraviețuitoare din accidentul de la 2 Mai. "M-a lovit cu oglinda retrovizoare, iar pe Sebi l-a luat cu totul". Ce a făcut Vlad Pascu după impact
Data publicării:
Autor: Tiberiu Vasile
WhatsApp
Vlad Pascu Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Vlad Pascu Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
O supraviețuitoare a tragediei din staţiunea 2 Mai a povestit ce s-a întâmplat în acea zi.

O tânără ce a reușit să supraviețuiască tragediei produse de Vlad Pascu, în staţiunea 2 Mai, a oferit presei o declarație despre ce s-a întâmplat în acea seară. Ea a relatat momentele prin care a trecut, povestind că Sebastian, care a murit pe loc din cauza impactului, mergea chiar în fața sa.

"Totul a fost foarte brusc. Știu doar că voiam să ajungem cu toții acasă sănătoși și deodată m-am trezit pe jos"

 

"Nu îmi amintesc foarte multe. Totul a fost foarte brusc. Știu doar că voiam să ajungem cu toții acasă sănătoși și deodată m-am trezit pe jos, neștiind ce se întâmplă. Era întuneric, era liniște, auzeam doar mașinile. Când eram pe trotuar, din-acela amenajat, mergeam câte doi, iar după ce s-a terminat trotuarul știam că urmează o porțiune îngustă și am început să mergem unul în spatele celuilalt. Eu eram ultima, i-am lăsat să meargă în față și eu să mă iau după ei", spune tânăra.

"Pe Sebi, din fața mea. l-a luat cu totul"

 

"După ce m-am ridicat de pe jos, l-am auzit pe prietenul meu cum striga după mine și l-am văzut venind după mine, eu eram cu mâna... Nu știam ce se întâmplă. Doar voiam să știu că toată lumea e în siguranță și am început să mă uit în stânga și în dreapta dacă văd pe cineva. Și l-am văzut pe Sebi. A intrat... Pe partea de asfalt. Iar pe mine cred că m-a lovit cu oglinda retrovizoare, iar pe Sebi, din fața mea. l-a luat cu totul. Și pe cei din fața mea la fel...", a afirmat victima implicată în accidentul de la 2 Mai.

Mai mult, supraviețuitoarea își aduce aminte, cu lacrimi în ochi, cum a strigat după Roberta din ambulanță, până când medicii i-au comunicat că tânăra decedase. 

Vlad Pascu nu s-ar fi dat jos din mașină după impact

 

"Nu, eu nu știu nimic. Doar din auzite, mi-au spus cei care erau mai în față că s-a oprit în mijlocul drumului, a întors foarte repede mașina și s-a întors în Vamă...", a mai spus aceasta.

Reamintim că luna august 2023, Vlad Pascu, aflându-se sub influența alcoolului și a drogurilor, s-a urcat la volan, provocând un accident tragic în localitatea 2 Mai. A lovit în plin un grup de opt pietoni, cauzând moartea pe loc a doi tineri, o fată și un băiat. Această tragedie a stârnit indignare în întreaga țară, întrucât șoferul a părăsit imediat locul accidentului și a fost prins abia câteva ore mai târziu. În urma investigațiilor ulterioare, s-au descoperit o serie de neglijențe și erori comise de către forțele de poliție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel