Mărturii cutremurătoare, despre români prinși în iadul închisorilor sud-americane
Data publicării:
Autor: ana
WhatsApp
în_premiera
în_premiera

În premieră cu Carmen Avram” revine duminică, 22 septembrie, de la ora 21.00, la Antena 3, cu un nou sezon, tema acestei prime ediții fiind românii traficanți de droguri prinși în coșmarul pușcăriilor sud-american, unde principala luptă se dă pentru asigurarea supraviețuirii.

„Lumea e împânzită de traficanţi de droguri, racolaţi din România. Puţini ştiu asta. Români care lucrează cu marile carteluri sud-americane sunt cu sutele şi sunt tot mai mulţi. Oameni săraci sau naivi sau cu spirit de aventură, care, pentru câteva mii de euro, acceptă să plece în Columbia, Venezuela, Peru, Brazilia, să se îndoape, la propriu, cu capsule cu cocaină, pe care trebuie să le ducă în ţări din Asia sau din Europa”, povestește Carmen Avram.

Echipa „În premieră” a reuşit să intre în această lume întunecată şi periculoasă a traficanţilor români de droguri şi a obţinut mărturii în exclusivitate despre cum decurg operaţiunile, de la racolare, până la predarea încărcăturii.

Sunt declaraţii cutremurătoare ale unor oameni care şi-au văzut prietenii executaţi în China, după ce au fost prinşi cu stomacul plin de cocaină. Sau poveşti sângeroase din iadul închisorilor sud-americane, în care se află zeci de români, arestaţi pentru trafic de droguri şi nevoiţi să plătească săptămânal taxe pentru a-şi asigura supravieţuirea. Printre cei condamnaţi se numără şi femei din România, care au născut în timpul detenţiei şi îşi cresc copiii în închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel