Mărturia lui Tinu Vidaicu, DJ la petrecerea din Padina unde un bărbat a fost ucis. "Antonia era foarte marcată, chiar plânsă"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Facebook Antonia
Foto: Facebook Antonia
Vezi în articol mărturia lui Tinu Vidaicu, DJ la petrecerea din Padina unde un bărbat ar fi fost omorât.

O petrecere care avea loc într-un hotel din zona montană Padina, în județul Dâmbovița, s-a transformat într-o scenă a tragediei sâmbătă noapte, după ce un conflict spontan a dus la moartea unui bărbat în vârstă de 41 de ani din Târgoviște. La petrecerea respectivă se aflau și mai multe personalități publice, inclusiv Alex Velea, Antonia și Alina Eremia. DJ a fost Tinu Vidaicu, soțul Roxanei Ionescu. Acesta a vorbit la Antena 3 CNN, despre noaptea tragediei.

"Din câte am auzit, nu l-am văzut eu, Alex Velea a plecat la petrecerea de lângă. Tot așa am auzit, cu jumătate de oră înainte să se întâmple toată treaba asta, plecase și el, că îi era foarte somn, începuse și el mult mai devreme ca și noi și cumva el n-a mai participat la toată treaba asta.

Toată lumea știa că el nu mai era în momentul acela acolo, deja era la somn, chiar cu jumătate de oră înainte plecase.

VEZI ȘI: Suspecții de la Padina pozează în victime. Avocatul Durgheu: Nu mai putem vorbi despre legitimă apărare, ci despre contraatac

Tinu Vidaicu: Antonia era foarte marcată, chiar plânsă

Pentru mine a fost o mulțime de oameni pe care nu îi cunoșteam, nu i-am reperat, nu i-am identificat, nu i-am văzut. Antonia era foarte marcată, chiar plânsă. Era foarte sensibilizată de tot ce s-a întâmplat. Alex Velea a spus că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat.

Cumva, deja ne așteptam că o să fie o chestie publică în care, dat fiind faptul că toți eram acolo invitați, se vor folosi numele. Din două cuvinte pe care le-am schimbat cu el, el plecase și nu știa nici el exact ce s-a întâmplat", a declarat, Tinu Vidaicu, DJ-ul de la petrecerea din Padina.

VEZI ȘI: Alex Velea și Alina Eremia, primele reacții după tragedia din Padina / foto

Precizăm că în acest caz, trei suspecți, cu vârste cuprinse între 19 și 32 de ani, au fost prinși și duși la poliție. Poliția afirmă că omorul a survenit în urma unui conflict spontan, iar ancheta este în curs pentru stabilirea circumstanțelor și pentru dispunerea măsurilor legale. Alex Velea și Alina Eremia au fost audiați de polițiști în calitate de martori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel