Martina Navratilova a cerut-o în căsătorie, pe Julia Lemingova, prietena ei
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Fosta mare jucătoare de tenis Martina Navratilova,  a cerut-o, sâmbătă, în căsătorie pe prietena ei, Julia Lemingova, în fața a mii de persoane, în timpul US Open de la New York.

Navratilova, 57 de ani, a folosit o pauză între cele două partide din semifinalele turneului masculin, pentru a face cererea prietenei sale, în fața publicului care se afla în tribunele arenei Arthur Ashe. Momentul a fost retransmis pe ecrane gigantice în arenă, iar "Da"-ul rostit de Lemigova a fost însoțit de ovații din partea publicului din tribune.

"Suntem împreună de 6 ani și nu-mi pot imagina viața mea fără tine. Te rog, căsătorește-te cu mine", a spus ex-numărul 1 mondial prietenei sale, 42 de ani, care a acceptat imediat. Navratilova și impresara fostă model, originară din Rusia, trăiesc în Florida de mai mulți ani, împreună cu două fete pe care Lemigova le are dintr-o relație anterioară.

Fosta jucătoare americană, de origine cehă, are în palmares 18 titluri individuale în turnee de Mare Șlem, alte 31 în dublu și 6 la dublu mixt, totalizând 167 titluri individuale și 177 la dublu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel