Marte, retrograd în Gemeni încă 7 zile. Schimbări pentru fiecare zodie. La ce să fim atenți!
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 05 ian 2023, 16:59
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor a început la 30 octombrie 2022 și se termină într-o săptămână, pe 12 ianuarie. Iată la ce merită să fie atent fiecare semn din zodiac.

Să nu uităm că, deși Marte își termină retrogradarea, efectele acestui eveniment se vor simți până la 25 martie. Vorbim despre este o planetă personală, așa că încă putem simți destul de puternic acest tranzit. Este unul stresant, dar și plin de oportunități.

Ce ne-a adus retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor? Multă confuzie, răzgândiri sau schimbări stresante. Ne testează cunoștințele, răbdarea, dar și cuvintele pe care le folosim.

Energia Gemenilor se referă și la adaptabilitate, progres intelectual, comunicare și multitasking. Ne dăm seama și de modul în care s-a infiltrat tehnologia în rutina noastră de zi cu zi.

Marte retrograd în Gemeni ce face? Caută în altă parte, testează, se aventurează, dorește schimbare și diversitate, vrea să cunoască mai multe zone. 

Ne vom da seama că nu am explorat destul, că este cazul să învățăm lucruri noi. Unii se vor (re)apuca de școală, de cursuri sau de domenii la care au renunțat acum mulți ani.

Berbec/Ascendent în Berbec

 

Până la jumătatea lunii ianuarie, trebuie să ai grijă la tot ce ține de drumuri și de zona de transporturi. Poate că îți dorești să începi școala de șoferi, să cumperi o mașină sau să vinzi una. Fii atent la toate aceste aspecte.

Se impune atenție și la toate documentele pe care le ai de semnat, dar și la negocieri. Tinzi să fii mai vocali decât alții până pe 12 ianuarie.

Taur/Ascendent în Taur

Pentru Tauri, contractele de muncă pot fi revizuite, iar veniturile pot suferi modificări. Din cauza Careului cu Neptun, dacă ai de făcut cheltuieli până la 12 ianuarie, s-ar putea să faci investiții inutile.

Cu Marte retrograd în Gemeni în Casa a doua, pur și simplu nu reușești să fii econom.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt protagoniștii acestui tranzit. Poți să observi că nu ai suficient curaj, că nu ai multă stimă de sine și că nu te bucuri nici de energie la început de 2023.

Ai grijă la modul în care discuți cu ceilalți, s-ar putea să-i rănești ușor. Pot apărea și anumite probleme de sănătate, pe care le-ai crezut rezolvate.

Citește continuarea pe Astrosens.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?