Marte intră în Gemeni. Ce schimbări aduce pentru toate zodiile din 20 iulie?
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, ne oferă mai multe detalii despre tranzitul lui Marte în Gemeni. 

Marte va intra pe 20 iulie în semnul Gemenilor, unde va rămâne până pe 4 septembrie. Cuvântul va fi arma cea mai de preț în timpul acestui tranzit. Ideile și informațiile pe care le vom primi sau le vom împărtăși pot aduce pacea sau pot isca un nou conflict. Marte în Gemeni ne va provoca să urmărim mai multe direcții și să luptăm pe mai multe fronturi în același timp. Deși vom avea impresia că suntem nestatornici, ne vom da seama până la urmă că, doar astfel, putem progresa sau evolua.

Tranzitul lui Marte în Gemeni din 2024 va beneficia de o conjuncție cu Jupiter, dar va întâlni și unele limitări cum ar fi careul cu Saturn. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Marte, propriul guvernator, va tranzita casa a treia. Îți promite multe deplasări și activități diverse. Acest tranzit influențează și relația cu frații și surorile. S-ar putea să apară vești legat de ei. Marte te poate face mai agresiv în comunicare, așa că fii atent la cuvintele tale. Dar și mai rapid în gândire sau mișcare. 

Taur/ Ascendent în Taur

Din 20 iulie, Marte va tranzita casa a doua, ceea ce înseamnă că trebuie să te aștepți la noi cheltuieli, unele chiar serioase. Dar vestea bună este că Marte poate aduce și noi surse de venit și soluții financiare. Poți cere un bonus sau o mărire de salariu. Învață să negociezi mai bine pentru tine. 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Intrarea lui Marte în semnul tău va fi responsabilă de un plus de energie, dar și de un nivel crescut de agitație. Vei fi nervos, sarcastic și vei acționa fără menajamente, mai ales pe plan profesional. Marte te va ajuta să faci lucruri pe care nu ai reușit să le realizezi de ani. Învață să consumi furia prin activități fizice.

Rac/ Ascendent în Rac

Marte în casa a 12-a nu va fi prea confortabil. Vor fi momente în care nu vei fi apreciat la locul de muncă. S-ar putea să apară animozități și în interiorul anturajului. Ai grijă să nu îți faci în mod gratuit inamici! Fii mai atent la sănătate și la eventualele intervenții chirurgicale!

Citește continuarea pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel