Mark Zuckerberg, umilit de un palestinian care i-a spart contul de Facebook
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Khalil Shreateh, un expert în securitate digitală din Palestina,  a descoperit o vulnerabilitate pe Facebook, fapt ce a dus la spargerea contului lui Mark Zuckerberg. În mod normal, pe pagina unui cont de pe platformă pot publica doar cei care fac parte din lista de prieteni a celui care îl deţine. 

Palestinianul i-a informat pe cei de la Facebook, însă nu a primit niciun răspuns. Deranjat de faptul că a fost ignorat, hackerul a postat un mesaj chiar pe pagina de Facebook a lui Mark Zuckerberg, fondatorul rețelei de socializare.

 "Scuze că ți-am violat intimitatea. N-am avut nicio altă soluție, după avertizările pe care le-am trimis reprezentanților Facebook", i-a scris Khalil Shreath lui Mark Zuckerberg în mesajul postat pe wall-ul acestuia.

 În urma mesajului postat de palestinian, echipa de experți responsabilă cu securitatea Facebook a dat asigurări că eroarea tehnică a fost remediată.

  Însă compania refuză să plătească recompensa de 500 de dolari pe care o oferă celor care descoperă vulnerabilităţi pe site, deoarece susţine că metoda folosită de Khalil a fost „intruzivă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel