Marius Șumudică, primul meci pe banca lui Yeni Malatyaspor. Rezultat final
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad, play-off Europa League / Foto: Facebook CFR Cluj
CFR Cluj - Steaua Roșie Belgrad, play-off Europa League / Foto: Facebook CFR Cluj
Marius Șumudică s-a aflat astăzi pentru prima oară pe banca noii sale echipe, Marius Șumudică, Yeni Malatyaspor, în prima ligă turcă. 

Din păcate pentru Șumudică, revenirea în Turcia nu i-a adus o victorie.

Noua echipă condusă de antrenorul român Marius Șumudică, a suferit primul eșec pe banca lui Yeni Malatyaspor, fiind învinsă de fosta sa echipă Gaziantep, cu 1-0, într-un meci amical.Yeni Malatyaspor a fost învinsă pe teren propriu prin golul marcat în minutul 78, de Muhammed Demir.

Yeni Malatyaspor este pe locul 17 în Super Liga Turciei, cu șase puncte din opt meciuri, obiectivul lui Marius Șumudică fiind cel de a salva echipa de la retrogradare.

Primul oficial al lui Marius Șumudică se joacă sâmbătă de la ora 19:00, în deplasare la Adana Demirspor, ocupanta locului 10 în Super Lig, relatează Mediafax. 

Șumudică, dat afară de la CFR Cluj la finalul lunii august

Deşi echipa se află pe primul loc în campionat, ambiţiile conducerii privind parcursul european din acest sezon erau altele. În acest sens, pentru binele clubului, cele două părţi implicate au decis, de comun acord, să înceteze colaborarea. Îi mulţumim tehnicianului pentru munca depusă la clubul nostru şi îi dorim multă baftă mai departe în carieră!, se arată în comunicat.

CFR Cluj a câştigat toate cele şase partide jucate în acest sezon în Liga I, dar a pierdut Supercupa României (la loviturile de departajare, cu Universitatea Craiova), fiind eliminată pe rând din Liga Campionilor şi din Europa League. CFR va juca totuşi în grupele Europa Conference League, într-o grupă cu AZ Alkmaar, FK Jablonec şi Randers FC.

Totodată, clubul şi-a cerut scuze public tuturor suporterilor, jucătorilor, partenerilor noştri, reprezentanţilor mass-media, tuturor celor care fac parte din familia CFRistă, pentru incidentul petrecut între câţiva dintre oficialii clubului nostru la finalul jocului din UEFA Europa League.

Suntem Campioana României din ultimele 4 sezoane, un club puternic care a făcut cinste oraşului nostru şi ţării de fiecare dată când a evoluat în Europa, iar astfel de incidente NU ne caracterizează. Ne delimităm de astfel de acţiuni care nu ne onorează şi nu fac cinste unui club de anvergura CFR-ului. Conflictul iscat la stadion nu are nicio legătură cu rezultatul meciului de joi seară şi nu umbreşte incontestabilele performanţe sportive ale echipei noastre din ultimii ani. Problemele existente între persoanele implicate au fost de natură personală şi era normal să fie rezolvate într-un alt mod. În încheiere, vrem să vă asigurăm că incidentul petrecut joi seară face obiectul unei anchete interne, urmând să luăm măsurile care se impun împotriva persoanelor responsabile pentru a limita efectele acestui eveniment nefericit, se arată în acest comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel