Marius Pieleanu: Mă simt UMILIT, strivit
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Marius Pieleanu
Marius Pieleanu
Marius Pieleanu, sociolog, a declarat, la Antena 3, că, de astăzi, s-a născut un lider important al PSD. Totodată, a spus că se simte umilit „ de tratamentul incontestabil al marilor puteri europene”.

„Astăzi, s-a născut un nou lider important al PSD: în numele Vioricăi Dăncilă. PSD are de ales, astăzi, între Liviu Dragnea, care este președintele incontestabil, cu cea mai mare forță, însă, pe lângă domnia sa, a apărut, alături de doamna Firea, și doamna Viorica Dăncilă", a spus Marius Pieleanu, miercuri seară, la Antena 3, în cadrul emisiunii lui Radu Tudor, „Punctul de întâlnire".

„Am sentimentul ca cetățean că ne entuziasmăm în exces față de un act care ar trebui să fie de normalitate din partea politicienilor, a diplomaților români și așa mai departe. Până la urmă, Viorica Dăncilă a spus adevărul. Adevărul este pur și simplu, el nu poate decât să fie. Aș vrea să meargă pe drumul acesta. Și, dincolo de normalitate, să avem excese din partea premierului României sau din partea viitorilor premieri ai României, excese de patriotism", a declarat Pieleanu.

„Mă simt strivit"

„Eu, ca cetățean, mă simt umilit, strivit de tratamentul incontestabil al marilor puteri europene, de îndoctrinarea cu false valori, care nu sunt ale Occidentului, sunt ale unor anumite grupuri de interese. Un pic de respect din partea lor (...) cred că am merita", a mai spus sociologul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel