Marius Marinescu, reacție după SCANDALUL Bădulescu - N. Dan. "Nu știu de ce nu a făcut-o până acum"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Senatorul Marius Marinescu a reacționat după scandalul dintre Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan. 

Întrebat dacă a văzut materialul cu cearta dintre Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu, dar și care este părerea lui în calitate de alegător, senatorul Marius Marinescu a răspuns, în direct la B1 TV:

"Da, l-am văzut, e campanie electorală, sigur. Ce s-a văzut din afară? S-a văzut un conflict între cei care sunt la putere și cei care își doresc să ajungă la putere. Eu l-am rugat pe domnul Nicușor Dan, pentru că participa la multe mitinguri de protecție a animalelor, alături de mine, să declare în Parlament, sau măcar să propună în Consiliul Municipal ca toate parcurile din București să fie de utilitate publică sau în calitate de parlamentar, printr-o inițiativă legislativă, ca toate parcurile din țară, anume protejate să fie de utilitate publică. Din păcate, nu știu de ce nu a făcut-o până acum, dar dacă ar fi făcut-o, avea tot sprijinul iubitorilor de animale. Poate o face de acum înainte", a explicat Marius Marinescu. 

"Foarte tare, foarte tare apelul tău la Nicușor Dan, oportun și la momentul prielnic l-ai făcut, pentru că declararea de utilitate publică a parcurilor și a rezervațiilor naturale din România este vitală pentru salvarea din mana mafiilor a acestor zone", a completat jurnalistul Tudor Barbu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel