Data publicării:

Marius Manole, furios pe primarul Daniel Băluță: "Munciți noaptea la pasajul de la Budapesta, că noi ziua muncim. Știu că la dumneavoastră e liber"

Autor: Dan Carp | Categorie: Stiri
WhatsApp
Actorul Marius Manole este furios pe primarul Daniel Băluță, care a început noi lucrări la pasajul Unirii. 

Marius Manole spune că există categorii sociale care muncesc și în weekend, chiar dacă angajații din primării sunt liberi. Manole sugerează că astfel de lucrări s-ar putea face noaptea, pentru a nu bloca traficul în centrul orașului în timpul zilei. 

"Domnule Daniel Băluță, dacă tot aveți de muncit la pasajul asta, care mai mult încurcă decât descurcă, faceți asta noaptea, că noi ziua muncim. Da, chiar și sâmbătă. Știu că la dumneavoastră e liber, dar noi ceilalți chiar muncim. Primăria Sectorului 4. Pasajul de la Budapesta," a scris Marius Manole pe Facebook. 

Pasajul de la Unirii și lungul șir de probleme după reabilitare

 

Pasajul de la Unirii a fost reabilitat de Primăria Sector 4, doar că imediat au început numeroase probleme, foarte multe vehicule rămânând blocate în interior. Totul a culminat cu accidentul groaznic în care un autocar a lovit poarta de înălțime și care a dus la moartea unui turist grec. Autocarul respectiv transporta 47 de persoane, toți cetăţeni greci. Accidentul s-a produs pe sensul dinspre Tineretului spre Unirii.

În urma accidentului și a morții turistului s-a deschis dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, a informat Biroul de presă al Brigăzii Rutiere. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub supraveg

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel