Marius Lulea, suspendat temporar din conducerea AUR. Georgiana Teodorescu dă din casă: Așa funcționează lucrurile la noi / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
Avocata Georgiana Teodorescu a comentat suspendarea temporară a lui Marius Lulea de la conducerea Alianței pentru Unirea Românilor.

George Simion a anunțat, duminică seara, la Realitatea Plus, că a decis să-l suspende temporar pe Marius Lulea din funcția de prim-vicepreședinte al Alianței pentru Unirea Românilor, în urma unor anunțuri pe care acesta le-a făcut la DC News.

„Au fost niște greșeli de comunicare. Domnul Marius Lulea, prim-vicepreședintele partidului nostru până astăzi, a făcut într-o emisiune la DC News că (...) - nu s-a consultat cu președintele partidului - o afirmație mai nefericită - „Copiii spun lucruri trăsnite““, a spus ironic George Simion.

„Nu îl califică pe domnul Marius Lulea nimic să facă o astfel de afirmație peste președintele partidului“, a spus Simion.

CITEȘTE ȘI        -      EXCLUSIV  AUR - partid extremist? Georgiana Teodorescu: Suntem extremiști că ne rugăm la Dumnezeu și nu ne e rușine să spunem public acest lucru? / video

„Asta ce înseamnă? Îl certați public sau chiar luați o măsură împotriva domnului Lulea?“, a întrebat Anca Alexandrescu.

„Și-a depășit atribuțiile. Nu vorbește nimeni din interiorul sau exteriorul partidului peste președintele AUR. Sunt o persoană destul de hotărâtă și nu cred că poate cineva să mă ghideze sau influențeze. Domnul Marius Lulea nu va mai fi în perioada următoare prim-vicepreședinte al partidului, ci va fi suspendat pentru o perioadă. Eu sunt președintele partidului și în mine au încredere colegii mei“, a mai zis George Simion.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  Candidatul AUR la Primăria București. Marius Lulea: Nu renunțăm la el. Este propunerea noastră pentru următorii 8 ani / video

Candidata AUR la europarlamentare: La noi, toți oamenii sunt egali, deci toți pot fi sancționați

Într-un interviu exclusiv pentru DC News, avocata Georgiana Teodorescu, unul dintre candidații AUR la alegerile europarlamentare, a comentat această decizie a președintelui George Simion.

„E o știre care deja a umplut siteurile de știri. Principalul colaborator al președintelui George Simion, Marius Lulea, a fost suspendat de către domnul Simion în urma unui conflict ce-l privea pe domnul Cozmin Gușă, potențial candidat la Primăria Generală din partea AUR“, a spus Bogdan Chirieac.

„Așa este! Aseară, George Simion, la o emisiune televizată, a spus că urmează să fie sancționat domnul Marius Lulea cu o suspendare temporară din funcția pe care o deține. Noi, la AUR, facem politică altfel față de celelalte partide cu tradiția, în sensul că noi chiar nu punem preț pe sinecuri, pe prietenii, relații de familie sau orice alte relații.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  Eticheta „Partidul extremist AUR“. Marius Lulea: Și românii simt că trebuie să devină puțin mai extremiști / video

Atunci când cineva greșește, fie el și membru fondator al partidului, și bun prieten al președintelui partidului, se poate dispune o sancțiune. Toți oamenii sunt egali, iar atunci când greșesc, toți oamenii pot fi sancționați“, a spus avocata Georgiana Teodorescu.

„Dar de ce l-a suspendat? Ce a greșit domnul Marius Lulea“, a insistat Bogdan Chirieac.

„Așa cum a zis domnul președinte, a fost vorba de niște exprimări mai nefericite. A avut niște exprimări în care s-a hazardat, în numele conducerii partidului, fără să fi fost discutate și hotărâte în prealabil la nivel de conducere“, a punctat candidata AUR la europarlamentare.

CITEȘTE ȘI        -      EXCLUSIV  Prim-vicepreședintele AUR, păcălit când și-a cumpărat o Dacie: Am crezut că fac un gest de patriotism / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel