Urmărește emisiunea live
Marius Lăcătuș: FCSB nu ar fi bine primită în Ghencea
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
Marius Lăcătuș transmite un mesaj controversat. Acesta spune că FCSB nu ar fi bine primită să joace în Ghencea. 

Fostul fotbalist Marius Lăcătuş a declarat că formaţia FCSB în mod sigur nu ar fi bine primită pe Stadionul Steaua din Bulevardul Ghencea, aşa cum nu ar fi bine primită nici pe Giuleşti, stadionul rivalei FC Rapid.

"E un subiect la modă dacă FCSB să joace sau nu în Ghencea. Eu dacă aş fi în locul celor de la FCSB nu ştiu dacă aş accepta să merg undeva unde nu sunt bine primit. Se tot insistă, se insistă, se insistă... dar eu îmi aduc aminte că atunci când a plecat, patronul lor a zis că nu va mai juca niciodată în Ghencea. A spus că nu recunoaşte această echipă de fotbal... şi când se creează aceste adversităţi şi când au loc aceste procese între Steaua şi domnia sa, nu ştiu dacă e potrivit ca FCSB să vină să joace pe Ghencea. Se spune că FCSB nu ar fi bine primită în în Giuleşti, dar fiţi siguri că nici în Ghencea nu ar fi bine primită", a precizat Lăcătuş.

Gabi Balint: FCSB vine mereu de pe o poziție agresivă



La rândul său, Gabi Balint a menţionat că FCSB nu poate juca pe Stadionul Steaua atât timp cât are procese pe rol cu Clubul Sportiv al Armatei.

"E o problemă pe care clubul trebuie să o rezolve într-un fel sau altul. Orice echipă în mod normal are voie să joace pe acest stadion, dar sunt probleme între cele două părţi (n.r. - CSA Steaua şi FCSB). Una este reprezentată de aceste procese şi de faptul că FCSB vine întotdeauna de pe o poziţie agresivă, cu ameninţări şi aşa mai departe. Şi nu e normal. Dacă vrei să ai colaborare ar trebui să vii de pe altă poziţie, mai blândă. De asemenea, o altă problemă este legată de suporteri. Vrem, nu vrem, trebuie să ţinem cont şi de ei. Sunt împărţiţi şi nu trebuie să dăm prilejul la ceva negativ", a mai spus Balint.

FCSB are probleme în găsirea unui stadion pentru meciul cu CFR Cluj



Partida FCSB - CFR Cluj, programată în 21 sau 22 mai, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, ar putea decide campioana României. Arena Naţională pe care FCSB joacă partidele de pe teren propriu este ocupată în acea perioadă, Primăria Capitalei închiriind stadionul pentru un festival de muzică electronică.

Oficialii FCSB ar fi dorit să dispute meciul cu CFR Cluj pe noul stadion din Bulevardul Ghencea, însă conducerea Clubului Sportiv al Armatei Steaua se opune având în vedere litigiul cu gruparea patronată de Gigi Becali. În aceste condiţii, FCSB ia în calcul disputarea meciului din ultima etapă pe arena rivalei Rapid sau pe Stadionul Municipal din Buzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel