Marius Florea, nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Preşedintele în exerciţiu Marius Florea a câştigat, marţi, un nou mandat la conducerea Federaţiei Române de Scrimă la alegerile din cadrul Adunării Generale a FRS.

Florea a declarat pentru Agerpres că a fost votat de 54 dintre membrii afiliaţi, contracandidatul său, Constantin Sandu, strângând 4 sufragii, alte trei voturi fiind anulate.

Cele cinci posturi de membru în Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Scrimă, pentru care şi-au depus dosarele şapte candidaţi, au fost câştigate de Oana Ionescu, Pavel Badea, Valentin Niţă, Ciprian Porumb şi Gabriela Dinţică. Candidatul Marcel Tarţa nu a întrunit voturile necesare, iar Costin Duţu s-a retras înaintea alegerilor.

La Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri au participat 61 de membri afiliaţi ai federaţiei. Fost arbitru în proba de sabie şi secretar general al FRS, Marius Florea (55 de ani) a fost ales preşedinte al federaţiei în 27 aprilie 2018, după ce Laura Badea se retrăsese în luna ianuarie a aceluiaşi an din motive de sănătate. Florea candidase la preşedinţie şi la alegerile din 29 martie 2017, însă atunci a pierdut în faţa Laurei Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel