Marius Elisei, primele detalii după DIVORȚUL de Oana Roman: Sunt AFECTAT, dar eu nu arăt. A fost puțin NERVOASĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Marius Elisei a vorbit pentru prima dată după divorțul de Oana Roman. Cine a fost cel care a luat decizia de a merge pe drumuri separate.

Marius Elisei și Oana Roman au divorțat la notar, în urmă cu câteva zile. Anunțul separării a fost făcut de vedetă pe contul ei de socializare, unde a dat de înțeles că tatăl fiicei sale a părăsit-o și a plecat cu tot cu afacerea pe care o dețineau împreună, însă Marius Elisei a mărturisit că ieșirea nervoasă a Oanei Roman a fost cauzată de o mică tensiune care a existat între ei, în momentul despărțirii, dar au clarificat totul atunci când s-au reîntâlnit.

"Atâta timp cât suntem maturi și suntem conștienți și gândim și nu avem de ce să purtăm un război, am zis că este singura variantă. Atât pentru noi, cât și pentru fată. Referitor la începuturi... Probabil Oana a fost puțin mai nervoasă, dar și-a dat seama că nu a făcut ce trebuie, mă rog, nu a făcut ceva rău ca să trebuiască să își dea seama, dar a fost o mică tensiune, într-adevăr. Dar e bine ca totul se termină cum trebuie și cum am planificat", a declarat Marius Elisei, pentru Antena Stars.

Vezi și: Mirabela Dauer, BĂTUTĂ cu fierul de călcat: M-a MUTILAT! M-a nenorocit, am GREȘIT crunt

Cine a luat decizia divorțului

"Cred că a venit de la amândoi odată. Eu am zis gata şi în următoarea secundă a zis şi ea: "Gata! Nu se mai poate!" Cred că este foarte afectată, este normal. Și eu sunt afectat, doar că, eu nu arăt. Aceasta este diferența. Fiecare suntem afectați. Nu ieși dintr-o relație de 6 zile sau 6 săptămâni. Sunt 7 ani, aproape 8. Doar că, fiecare se manifestă în felul lui.

De regretat, nu am ce să regret. Atâta timp cât a apărut și minunea asta de copil... dacă nu era, poate ziceam că am pierdut timpul. Eu mi-am dorit foarte mult copii și încă îmi doresc și asta e", a mai spus el.

Vezi și: Românii au Talent, efectul care te PĂCĂLEȘTE. Ce se ASCUNDE, de fapt, în spatele celor 600 de oameni din public - FOTO

Cei doi au făcut și un videoclip pe care l-au publicat pe pagina de Instagram și în care vorbesc despre toate deciziile pe care le-au luat în urma despărțirii.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel