Data actualizării:
Data publicării:

Marius Elisei îi răspunde Oanei Roman: Eu eram sacul de box

Autor: Dana Mihai | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Captura Youtube
Captura Youtube
Oana Roman a dezvăluit o perioadă infernală din viața ei și a făcut mărturisiri neașteptate despre căsnicia cu tatăl fiicei sale. 

"Finalul a fost acela în care eu am decis să pun punct. E o chestie ciudată în România, pentru că, în general, sunt puține femei care pun punct și, în general, în viața publică, din păcate, multe femei au fost puse în fața faptului în care s-a pus punct. (…) Pentru că finalul a fost ăsta, în care eu am decis să pun punct și am făcut un plan foarte bine pus la punct ca să ajung în punctul ăsta, pentru că nu a fost ușor și mi-a luat aproape doi ani. (…) E foarte greu să scapi când ești într-o astfel de relație", a mărturisit Oana Roman.

Marius Elisei a făcut confesiuni surprinzătoare despre căsnicia pe care a avut-o timp de 10 ani cu Oana Roman.

"Eu eram sacul de box, că eram de vină sau nu, că o enerva altcineva direct, cineva trebuia să încaseze, nu zilnic, dar 6 din 7 zile da. Ajunsesem într-un punct în care puteai să zici de mine orice încât nu mă mai mișca nimic, dar din dorința de a menține și a merge cu familia într-un mod tradițional, mi-am dorit foarte mult chestia asta, și am înghițit și am răbdat, la un moment dat, evident, am răbufnit și eu, dar nu constant.

Am crezut că vorbind alte persoane cu ea și explicându-i, m-am gândit că nu știu eu să mă explic, că nu puteam să comunicăm, dacă deschideam gura să încerc să găsim o soluție, nu apucam al treilea cuvânt că deja eram făcut praf.

Venea nervoasă din exterior și după o zi în care făceam treburile prin casă sau ce făceam eu, mă puneam cinci minute la televizor și începea că stau toată ziua la televizor, nu pot să reproduc ce-mi zicea. Problema nu este că mă jignea pe mine, că v-am zis, ajunsesem să fiu imun, problema era că nu ținea cont unde se află și cine este în preajmă.

Din cauza relației care devenise toxice, Marius Elisei se refugiase în alcool. Prezent în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, fostul soț al vedetei a recunoscut că a avut probleme cu alcoolul. „De ce?! Nu mai suportam! Mi-am găsit un refuz foarte prost… alcoolul. Chiar dacă eu consumam alcool, nu eram violent fizic. Spunea că făceam scandal atunci când beam. Femeia asta nu a știut niciodată să fie afectuoasă. Eu am tot sperat să vină ziua în care se va trezi cu picioarele pe pământ. Ea a recunoscut că eu am fost singurul partener cu care s-a comportat cel mai urât. Eu am cerut divorțul pentru că nu mai puteam.

Nu mă târam pe jos. Beam cam 8 sau 10 beri la jumătate în decursul unei zile. Mă apucam de curte dimineața la 10:00 – 12:00 și îți dai seama, pe muncă, pe căldură, luai o pauză, două beri, până seara se strângeau. Tărie nu beau, doar bere și vin. (…) Când era vorba de plecat, eram conștient că trebuie să conduc și nu consumam. Să nu se înțeleagă că eram zilnic cu aceeași cantitate. Nu eram așa”, a spus Marius Elisei la Xtra Night Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel