Marius Budăi, pieton pentru trei luni. Decizia, confirmată de instanţă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursă foto: Facebook Marius Budăi
Sursă foto: Facebook Marius Budăi
Marius Budăi, ministrul Muncii și Protecției Sociale, a rămas fără permis de conducere.

Marius Budăi a fost prins circulând cu 121 km/h în localitatea vrânceană Pufeşti şi a fost amendat cu suma de 1.305 lei. Judecătorii i-au respins contestaţia la amendă, iar decizia a rămas definitivă.

Marius Budăi, Ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, va fi pieton în următoarele trei luni, după ce instanţa i-a respins contestaţia la procesul-verbal prin care a rămas fără permisul de conducere.

Marius Budăi a fost reperat de aparatul radar al poliţiei, pe 22 februarie, pe când era vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, conducând cu o viteză de 121 km/h în localitatea vrânceană Pufeşti, în zonă de limitare de viteză de 60 km/h.

Ministrul Muncii a contestat procesul verbal

Poliţiştii i-au suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile şi i-au dat o amendă de 1.305 lei, dar actualul ministru a contestat procesul verbal.

Poliţiştii din Vrancea au depus la dosar atestatul de operator radar şi buletinul de verificare metrologică pentru radarul care l-a interceptat pe ministru, inclusiv imaginile video, iar în baza lor judecătorii au respins acţiunea lui Marius Budăi, potrivit adevarul.ro. Acesta a făcut apel, dar dosarul a avut aceeaşi soartă la Tribunalul Vrancea, decizia fiind definitivă.

În ultimii doi ani, Marius Budăi a mai avut permisul suspendat de două ori, tot din cauza vitezei în exces, conform sursei citate Adevărul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel