Marius Budăi, contră dură pentru Violeta Alexandru: " E înşelătorie, înscenare pură pentru pensionari"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Marius Budăi
Marius Budăi
Marius Budăi o acuză pe Violeta Alexandru, actualul ministru al Muncii, că încearcă să îi înşele pe pensionari, postând diferite mesaje ce au ca teme sistemul de securitate socială.  

"Un om de stat (doamna ministru a muncii) postează pe facebook, împărtășește cu socitatea civilă cele mai vulnerabile (sensibile) teme ale sistemului de securitate socială (parte a politicii de securitate națională de stat a României). Aceasta este așa numita înșelătorie prin autenticitate sau altfel spus, înscenare pură.

Din păcate, unii pensionarii sunt seduși de această înșelătoare autenticitate a doamnei ministru. Personal sunt de bună credință și apreciez că atitudinea doamnei ministru este doar o consecință a seminarelor de dezvoltare personală pe care le patronează.

Dar, ca oameni de stat, cât de autentici trebuie să fim?

 

Nu mai avem nevoie de autocontrol, decență, maniere, comportament civilizat și responsabil?

Recomandare: nu vă lăsați seduși de înșelătoria autenticitatii. O personalitate, un om de stat, un general, un savant - sunt respectați pentru că își țin promisiunile și nu pentru că ne permit nouă, publicului, să fim părtași la monologul lor interior. Autenticitatea exagerată este echivalentă cu expunerea în public a slăbiciunilor, a îndoielilor de sine poate chiar a unor sentimente de furie.

În ultima conferință de presă, domna ministru a spus că "cererile de recalculare nu au fost soluționate în termen din cauza guvernului PSD, care în felul acesta a ascuns gaura de la pensii". Altfel spus, a zis că nu erau bani pentru plata drepturilor recalculate. În fapt, în ultimele două săptămâni, casele de pensii cu restanțe mari și întâmplător cu directori PNL, au soluționat cererile prin decizii de respingere. Pe bandă rulantă. Nu s-a mai făcut corespondența impusă pentru lămurirea anumitor neregularități. Practic, oamenii nu-și mai primesc banii cu luna următoare lunii depunerii cererii.

Care o fi definiția corectă a găurii?", este mesajul postat de Marius Budăi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel