Marius Budăi, anunț despre tichetele de masă: Guvernul nu a uitat
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a revenit cu clarificări legate de măsurile sociale pe care le va lua Guvernul.

Întrebat, miercuri dimineață, la Antena 3, despre tichetele de masă care trebuiau mărite la suma de 30 de lei de la 1 iunie, ministrul Marius Budăi a declarat: „Guvernul nu a uitat să implementeze măsura, Guvernul este în implementarea măsurii. Suntem în dinamica activităților după programe succesive din ceea ce am spus că vom face și primul pachet social și al doilea pachet social și al treilea pachet cu 700 lei pentru pensionari. Săptămâna viitoare, va intra în vigoare măsura și va fi valabilă începând cu luna iulie”.

„Suntem un guvern aplecat către necesitățile cetățenilor atât din punct de vedere al întreprinzătorilor, cât și a celorlalte categorii vulnerabile și a lucrătorilor. Suntem într-o dinamică în care suntem practic la al treilea pachet de măsuri și s-a anunțat foarte clar că suntem în construcția unui alt pachet de măsuri pentru mediul privat și pentru categoriile private și pentru toți cetățenii în primul rând. Și vom continua cu măsurile și când vom avea cu siguranță ceva cert de anunțat, așa cum v-am obișnuit transparent, vom răspunde întrebărilor și ieșim în comunicare publică.” a transmis Budăi.

În încheierea intervenției, ministrul a mai spus: „De când acest guvern s-a instalat la Palatul Victoria, ia măsuri, într-o dinamică destul de mare, pentru a sprijini populația pentru că înțelegem cu toții că nu este o situație tocmai fericită în lume, nu numai în România.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel