Mario Ovidiu Oprea, noul preşedinte PNL Craiova
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
Senatorul Mario Ovidiu Oprea a fost ales preşedinte al PNL Craiova în şedinţa Comitetului de Coordonare Local, cu un număr de 227 de voturi din cele 444 valabil exprimate.

Deputatul Ionuţ Stroe a obţinut 110 voturi, fostul consilier judeţean Marcel Marcea - 104 voturi, avocatul Marin Stoian - 3 voturi. Trei voturi au fost anulate.

De asemenea, în şedinţa Comitetului de Coordonare Local PNL au fost aleşi şi cei doi prim-vicepreşedinţi ai organizaţiei, funcţii câştigate de consilierii locali Marinel Florescu şi Dan Diaconu, precum şi cei opt vicepreşedinţi: Tatian Tudorache, Lucian Prejbeanu, Alin Ghiţă, Daniel Gheorghe, Adrian Popa, Costel Gabriel Şerban, Carmen Făgeţeanu şi Lucian Ioncică.

Deputatul Nicolae Giugea, preşedintele PNL Dolj, a anunţat că, în conformitate cu prevederile statutare ale PNL, Consiliul Naţional de Coordonare al partidului a stabilit ca la Convenţia Naţională din 17 iunie să participe 5.000 de membri din toată ţara, iar dată limită până la care se organizează alegeri la nivelul fiecărui judeţ este 2 mai 2017, cu 45 de zile înainte de data Convenţiei Naţionale.

'A fost convocat Biroul Politic Judeţean şi s-au ales membrii comisiei de organizare şi desfăşurare a alegerilor: Daniel Drâgnei - preşedinte, Călin Cosmin, Marian Irinei, Dorin Mărgărit, Laurenţiu Ivanovici. Comisia care a stabilit şi calendarul alegerilor la nivelul judeţului Dolj pentru organizaţiile PNL, stabilindu-se ca dată limită pentru cele 111 organizaţii teritoriale din Dolj data de 16 aprilie 2017 şi data de 20 aprilie pentru convocarea Consiliului de Coordonare Judeţean pentru alegerea noului Birou Politic Judeţean', a mai spus Giugea.

Comitetul de Coordonare Local al PNL Craiova, întrunit duminică la Casa Studenţilor din localitate pentru organizarea primelor alegeri, după fuziunea dintre PNL şi PDL, pentru funcţiile de conducere, s-a desfăşurat cu scandal şi acuze reciproce din partea celor cinci candidaţi la funcţia de preşedinte al organizaţiei şi a susţinătorilor acestora. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel