Marinescu: MONSTRU în libertate în București! Îl bătea cu o țeavă. IMEDIAT prins și condamnat – imagine șocantă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Alertă cu bombă în FC Botoşani - Academica Clinceni / Foto Pexels
Un nou caz șochează în România!  

La doar câteva zile de la mutilarea unui câine cu o petardă, un alt caz șochează în România: un câine a fost spânzurat în București.

Senatorul Marius Marinescu, președintele fondator al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, a tras un semnal de alarmă după acest nou act de cruzime împotriva animalelor.

„Este un monstru în libertate, în București, la ora la care vorbim! E foarte grav! Vineri, a spânzurat un câine în centrul Bucureștiului. Astăzi (n.r. sâmbătă, 4 ianuarie), am fost la fața locului și am stat de vorbă cu martori care au văzut câinele spânzurat. Ieri dimineață a fost Poliția la fața locului. Atenție: a făcut fotografii, a luat amprente, dar nu a luat și imaginile de pe camerele video. Am vorbit cu administratorul blocului unde s-a produs această cruzime fără margini. Mi-a spus că a rămas uimit pentru că Poliția nu i-a cerut imaginile de pe camerele video. Mai mult, astăzi am discutat și cu paznicul blocului, care mi-a spus că a văzut o persoană foarte violentă care plimba acel câine zilele trecute. O altă persoană cu care am vorbit mi-a spus că animalul spânzurat e al unui individ agresiv, care, în urmă cu două zile, bătea câinele cu o țeavă metalică. Se luase lumea de el. I-am îndrumat să meargă la Poliție să spună aceste lucruri", a precizat Marius Marinescu, președintele fondator al Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, pentru DCNews.

„Încă o dată, se dovedește că e nevoie să avem o Poliție a Animalelor, ca în Statele Unite. Sunt indivizi care chinuie și omoară animale, iar mâine pot face același lucru cu un om. Putem asista la o tragedie! 85 la sută dintre criminali au chinuit și omorât animale", a mai spus Marius Marinescu, adăugând ulterior: „Trebuie imediat prins, trebuie realizată urgent o expertiză psihiatrică. Dacă se constată că a avut discernământ, să fie condamnat, iar judecătorul să-i interzică să mai dețină vreodată animale. E trecut lucrul acesta în lege."

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel