Marinescu: Asta ne-ar transmite Vadim Tudor dacă ar putea!
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Senatorul Marius Marinescu aduce la lumină memoria unui mare patriot român.

Pe zi ce trece, memoria marelui patriot Vadim Tudor este mai puternică. Înțelegem tot mai bine cât de profunde erau judecățile sale de valoare privind patriotismul, dar și trădarea de țară, corupția, crima organizată, clanurile interlope. Peste câteva zile vom sărbători Ziua Națională a României. Tribunul ar fi trăit bucuria Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918. În același timp, și-ar fi amintit cu tristețe trădarea de țară, care a avut ca rezultat ruperea României Mari. Astăzi nu mai avem Basarabia și Bucovina de Nord în granițele actuale ale țării. a declarat Marinescu.

Vadim Tudor ar fi readus în atenția publică marele act de trădare de țară post-decembrist, semnat în 1997 de cei mai înalți demnitari ai țării și votat în Parlament. Este vorba de Tratatul de bună vecinătate între România și Ucraina, act prin care se recunoștea Pactul Ribbentrop-Molotov din 23 august 1939. Din păcate, tratatul este încă în vigoare. 

Dacă ar putea, de acolo din eternitate, cred că Vadim Tudor ne-ar trimite aceste gânduri: Românii mei, nu uitați să vă iubiți neamul și țara! Să știți că oricât ar fi viața de grea și de tristă, tot mai bine este deasupra pământului decât sub pământ!

Mâine, 28 noiembrie, marele patriot Vadim Tudor ar fi împlinit 71 de ani. Tot mâine este comemorat la Bisericii Sfântul Gheorghe Nou din București, de la ora 11. a concluzionat senatorul Marius Marinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel