Marina Almășan, despre moartea lui Victor Socaciu: Nu m-a surprins. Colegi de-ai lui de scenă îmi spuneau cum e hăituit
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Marina Almășan
Sursa foto: Facebook Marina Almășan
Marina Almășan a făcut noi declarații surprinzătoare despre moartea artisului Victor Socaciu.

"Sincer, când am aflat de la Vasile Șeicaru că Festivalul “Om Bun” urmează să se țină la Breaza, cand în jur oamenii mureau pe capete de COVID, am simțit că acest lucru nu se va termina bine. Știam mai bine ca oricine cât de vulnerabil era Victor, după transplantul de rinichi pe care-l traversasem împreună (într-un cuplu în care partenerii se iubesc, boala unuia devine automat și suferința celuilalt). Știam cât de atent trebuie supravegheat și cât de categoric trebuie să fii cu el – un rebel încăpățânat și iubitor de libertate – pentru a-l ține departe de lucrurile care-i fac rău. Și eram sigură că nu se va întâmpla așa.

"Colegi de-ai lui de scenă îmi vorbeau despre cum e hăituit"

Apoi am aflat că a făcut COVID și atunci le-am spus părinților mei: “Cred că Victor a încurcat-o…Dacă apucă să treacă peste boală, oricum sănătatea sa se va prăbuși definitiv”. Prin urmare, deși vestea morții lui m-a bulversat, nu pot spune că m-a surprins. Mai ales că discutasem cu colegi de-ai lui de scenă, care îmi vorbeau despre cât de suferind este, în ultima vreme, și, chiar și așa, cum e hăituit pe drumuri, prin turnee, hingherit de la un capăt la altul al țării…Presimțeam, în sufletul meu, că finalul lui se apropie. Nu am vorbit cu fiul meu despre asta, dar el mi-a povestit cum, la un moment dat, s-a abătut dintr-unul din drumurile sale, pe la casa din Cornu și, cand l-a văzut pe tatăl său intr-un hal fără de hal, a gândit și el, pentru prima oară : “Tata nu o va mai duce mult…”, a spus Marina Almășan într-un interviu pentru ciao.ro.

Victor Socaciu s-a stins din viață pe 27 decembrie, în a treia zi de Crăciun, la vârsta de 68 de ani. Artistul era internat de o lună în spital și se afla în comă. Victor Socaciu și Marina Almășan și-au unit destinele în anul 1996. Cei doi au fost căsătoriți timp de 16 ani și au împreună un fiu, pe Victoraș Socaciu. Regretatul artist și Marina Almășan s-au despărțit în 2012, iar în 2016 Victor Socaciu s-a căsătorit cu Brândușa Simion. 

Vezi și: Marina Almășan, semne de la Victor Socaciu, după moartea acestuia. "Am regretat acest lucru"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel