Marina Almășan, atac dur la Răzvan Ciobanu: Prezența lui m-a oripilat
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
După ce Răzvan Ciobanu a povestit cum a fost bătut de fostul iubit, Marina Almășan și-a exprimat părerea față de gestul designer-ului de a veni la televizor cu această poveste.

Sunt cel mai tolerant om din lume. Nu mi se cocoață niciun nod în gât, când stau de vorbă cu cineva care nu e ca mine. (...) Și iată că mi-a venit și mie rândul la... intoleranță! E ușor exagerată exprimarea, pentru că îmi păstrez opinia relaxată, legată de dreptul omului de a alege cum își trăiește viața. Nu mă deranjează cu nimic faptul că doi bărboși și-au urat dragoste veșnică și se hârjonesc prin așternuturi (...)

Urmăream un late night show, la o televiziune concurentă. L-am regăsit, pe ecran, pe creatorul Răzvan Ciobanu. Nu am nimic nici cu el, nici cu orientările lui sexuale, nu i-am purtat ținutele și nu ne datorăm nimic unul altuia, sunt oricând gata să-l invit în emisiunile mele, pentru a vorbi despre flori, fete, filme sau chiar și băieți. Și, totuși, prezența lui, ieri, pe sticla târzie a concurenței, m-a oripilat", a scris Marina Almășan pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel