Marilyn Monroe și-a bântuit casa? Fantoma ei a fost surprinsă într-un filmuleț pe TikTok
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Marilyn Monroe şi sosia ei în viaţă, Jasmine Chiswell / Instagram
Marilyn Monroe şi sosia ei în viaţă, Jasmine Chiswell / Instagram
În fosta casă a celebrei Marilyn Monroe locuiește acum o tânără care îi seamănă foarte mult. Aceasta pretinde că fantoma lui Marilyn se plimbă prin casă, închide şi deschide uşi sau trage perdeaua.

Frumoasă, talentată, misterioasă, adulată de bărbaţi - asta a fost Marilyn Monroe. Bărbații au oftat, iar femeile au invidiat-o dintotdeauna pentru farmecul și frumusețea ei. A murit în 1962, dar se pare că sufletul i-a rămas în casa în care a locuit. Cel puţin aşa susţine femeia care locuieşte în prezent acolo şi, culmea, îi este şi dublură recunoscută oficial. Participă la evenimente în memoria artistei şi face senzaţie oriunde se afişează.

Jasmine Chiswell locuiește în fosta casă de 2 milioane de euro a lui Marilyn Monroe, în Los Angeles, pe Hollywood Hills. Tânăra susține că a surprins imagini ale unei „fantome” deschizând și închizând ușa unei camere aparent goale.

Videoclip misterios

Tânăra Jasmine Chiswell a devenit celebră pentru asemănarea cu celebrul star și  locuiește în această casă cu soțul ei de ani buni. Asemănarea cu diva de la Hollywood i-a adus aproape 10  milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. La un moment dat, a postat un filmuleț în care susține că a avut experiențe paranormale în casă după ce un medium i-a spus că este bântuită, auzindu-se „voci și pași ciudați”.

Într-un videoclip postat pe TikTok, Jasmine Chiswell crede că a surprins dovada activității fantomei lui Marilyn Monroe, care mișcă o ușă a unei camere goale. Videoclipul are subtitrarea: ”Activitatea fantomei Marilyn Monroe! Deci această ușă continuă să se deschidă și să se închidă.” Videoclipul o arată Jasmine și soțul ei urmărind ușile duble din lemn care se deschid și se închid, dar nimeni nu este în cameră. Poate fi auzită spunând: Doamne, tocmai s-a întâmplat cel mai înspăimântător lucru. Suntem cu adevărat îngroziți. Ce se întâmplă?”.

@jasminechiswell I GENUINELY CAN’T BELIEVE WE CAUGHT THIS! ???? @maverickmcneilly ♬ original sound - Jasmine Chiswell

Jasmine este dublura lui Marilyn

Jasmine Chiswell este imaginea fidelă a vedetei de la Hollywood și a devenit o celebritate cu stilul ei pin-up din anii 1950. Ea a acumulat milioane de admiratori pe TikTok și aproape un milion pe Instagram. Jasmine Chiswell a spus că s-a mutat din Scoția în Los Angeles pentru a urma o carieră în industria cinematografică. Aici și-a întâlnit viitorul soț, Maverick, care a încurajat-o să-și arate pasiunea față de moda anilor 1950. Jasmine Chiswell a spus că într-o zi, ea și Maverick au decis să meargă să viziteze vechea casă a lui Marilyn din L.A. și s-au îndrăgostit de ea.

Marilyn Monroe a locuit în casă cu soțul ei, Joe DiMaggio

Marilyn Monroe a locuit în casă cu soțul Joe DiMaggio în timpul căsătoriei lor în 1954. Locuința mai are corpurile de iluminat originale, căzile, faianța și chiar prosoapele de pe vremea când Marilyn locuia acolo. Jasmine Chiswell spune că a găsit și semnătura lui Marilyn pe unii dintre pereți. Jasmine a mai spus: ”S-au întâmplat atât de multe lucruri ciudate, pe care nu le putem explica. Unii oameni care vin la noi în casă, casă au impresia că sunt îmbrățișați, auzim niște voci ciudate, dar și pași în fiecare noapte!”. Fenomenele din casă rămân în continuare un mister.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel