Marilyn Manson, acuzat de agresiune. Poliția a emis un mandat de arestare pe numele lui
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Marilyn Manson, acuzat de agresiune / Foto: Facebook
Marilyn Manson, acuzat de agresiune / Foto: Facebook
Poliția a emis un mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson, acuzat de agresiune.

Poliția din statul american New Hampshire a emis un mandat de arestare pe numele lui Marilyn Manson, în legătură cu acuzațiile de agresiune, transmite BBC. Într-un comunicat, poliția a precizat că atât cântărețul, cât și agenții săi "sunt la curent cu mandatul de ceva timp", dar el nu a făcut niciun efort pentru a răspunde acuzațiilor.

Comunicatul emis de Gilford Police Department precizează că fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la amendarea cu până la 2.000 de dolari. Poliția a adăugat că presupusele agresiuni „nu sunt de natură sexuală”. Marilyn Manson, al cărui adevărat nume este Brian Hugh Warner, nu a făcut până acum niciun comentariu public cu privire la aceste învinuiri. La începutul acestei luni, fosta asistentă a lui Manson, Ashley Walters, l-a dat în judecată pe cântăreț, acuzând-ul de agresiune sexuală.

Marilyn Manson, acuzat că este un șef violent

Avocații lui Walters au depus o plângere în California. Fosta asistentă a susținut că Manson era un șef terifiant și violent, dar și că le-ar fi spus prietenilor săi că o pot bâjbâi și săruta. Manson ar fi pus-o să lucreze 48 de ore la rând. Reprezentanții lui Marilyn Manson au „negat vehement orice acuzație de agresiune”.

În februarie, cântărețul a fost abandonat de casa sa de discuri Loma Vista Recordings în urma afirmațiilor actriței Evan Rachel Wood că ar fi fost „abuzată în mod oribil” de interpret. Manson a negat și aceste acuzații, spunând că sunt „denaturări oribile ale realității”. 

VEZI ȘI: Marilyn Manson, acuzat de abuz sexual și violență. Victima: „A început de când eram adolescentă”

 

Mason, acuzat de o victimă că a „biciuit-o, mușcat-o și tăiat-o”

Numeroase femei au vorbit despre abuzurile psihologice, sexuale și fizice pe care le-au suferit din cauza rockerului. Actrița Ashley Morgan Smithline, în vârstă de 36 de ani, l-a acuzat pe cântăreț că a „biciuit-o, mușcat-o și tăiat-o cu un cuțit însemnat cu svastica, băgându-i și pumnul în gură în timpul relațiilor sexuale întreținute”. În plus, aceasta spune că rockerul a forțat-o să depună un jurământ cu sânge și a încuiat-o în „camera fetelor rele”, o încăpere din sticlă antifonică în care era pusă de fiecare dată când „îl enerva”.

VEZI ȘI: Marilyn Manson, dat în judecată pentru că a abuzat-o pe Esme Bianco

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel