Marilyn Manson, acuzat de abuz sexual și violență. Victima: „A început de când eram adolescentă”
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Marilyn Manson ar fi ochit-o pe Evan Rachel Wood de când era adolescentă
Marilyn Manson ar fi ochit-o pe Evan Rachel Wood de când era adolescentă
Actrița și cântăreața Evan Rachel Wood, care a vorbit public despre faptul că a fost victima violenței și abuzurilor sexuale, a spus că a fost hărțuită de cântărețul rock Marilyn Manson (52 ani).

Conform New York Times, aceasta a făcut mărturisirea într-o postare pe Instagram. „Numele abuzatorului meu este Brian Warner, cunoscut lumii drept Marilyn Manson”, a transmis ea. „El a început să mă abordeze de când eram adolescentă și m-a abuzat în moduri groaznice ani întregi. Am fost manipulată și spălată pe creier să mă supun”.

„M-am săturat să trăiesc cu frica de represalii, hulă sau șantaj. Sunt aici să expun un bărbat periculos și să numesc toate lucrurile care l-au încurajat înainte să distrugă alte vieți. Sunt alături de multele victime și nu voi mai rămâne tăcută”, a continuat ea. Wood, în vârstă de 33 de ani, este cunoscută pentru „Thirteen.”, din 2003. Relația cu Manson a devenit publică în 2007, când ea avea 19 ani și el avea 38 de ani. Cei doi au fost logodiți pentru un scurt moment.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Evan Rachel Wood (@evanrachelwood)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel