Marijuana, Dide analize. Mircea Badea, reacție după rezultat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Mircea Badea i-a răspuns, marți seară, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, protestatarului Dide care și-a făcut testul anti-drog și i-a cerut să i-l plătească. 

Badea a aflat că Dide i-a solicitat decontarea testului și, deși recunoaște că protestatarul a fost singurul care a făcut ce a promis, i-a recomandat să meargă pentru bani la Sabastian Burduja, președintele partidului PACT. 

"Dide și-a făcut testul și i-a ieșit negativ și mă întreabă pe mine dacă i-l plătesc sau se duce la Burduja. Du-te la Burduja. De contravaloarea testului îmi iau o șampanie scumpă să beau în cinstea faptului că nu te-ai drogat Dide. E singurul care s-a oferit să facă testul. Ceilalți au băgat capul între urechi", a spus Badea. 

Rezultat: test negativ

Cristian Mihai Dide și-a făcut testul toxicologic după ce Mircea Badea i-a propus acest lucru. Rezultatul a ieșit negativ. Tânărul protestatar a fost singurul care a acceptat provocarea lui Mircea Badea după ce numele său, alături de Angi Șerban și Florin Bădiță, a fost menționat într-o înregistrare vizavi de consumul de marijuana. ”Domnu'! Analizele au costat 75 lei, timpul pierdut vreo 500 lei. Plătești tu, Mircea Badea, sau îi cer lui Burduja? Deci nu m-am drogat ...", a declarat Dide. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel