Mariana Negoiţă, apărătoarea lui Geoană, contract cu Onţanu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

”Tot ce s-a întâmplat e o mascaradă pusă la punct de Ponta cu Şova”, striga emoționant o doamnă serioasă, anunțând excluderea lui Mircea Geoană din PSD chiar în timp ce fostul președinte al partidului dădea  declarații presei. ”Sunt Mariana Negoiţă, membră a comisiei de Integritate, din martie 1990 fac parte din PSD”, s-a prezentat ea jurnaliștilor. Ce face Mariana Negoiță în viața de zi cu zi?

Surse  DeCe News din primăria sectorului 2 ne-au declarat că firma de avocatură Negoiță și Asociații are contract cu ADP Sector 2, adică o instituție din parohia lui Nicolae Onțanu, fost PSD, actualmente UNPR. Am cerut ADP explicații despre contractul 313406/7.10.2010, dar nu am primit răspuns în cursul acestei zile. Contactată telefonic, doamna Negoiță a refuzat să infirme sau să confirme informația. ”Nu mă interesează ziarele de pe internet. Vă rog să-mi permiteți să nu răspund la această întrebare”.

ADP a încheiat contractul în 2010, în plină criză și austeritate

Surse din cadrul PSD Sector 2 ne-au declarat că filiala decisese să voteze pentru excluderea lui Geoană din PSD, dar că Mariana Negoiță nu s-a consultat cu nimeni în această privință.  Mariana Negoiță este sora politicianului Acsinte Gaspar și s-a numărat printre susținătorii lui Adrian Năstase când, în 2006, s-a luat în discuție excludere acestuia din PSD. Mariana Negoiță a fost, de altfel, colegă de facultate cu Adrian Năstase.

Comisia de Arbitraj și Integritate din PSD a adoptat propunerea de excludere a lui Mircea Geoană din partid cu 43 voturi pentru şi cinci împotrivă. Din informațiile noastre, doar 3 din cele 7 voturi care revin filialei București au fost favorabile lui Geoană, deși Marian Vanghelie, fostul șef al organizației din Capitală, îl susține pe față pe acesta.

Citeşte şi:

Ce spune excluderea lui Geoană despre Vanghelie. O filială locală s-a dezis de fostul șef de la București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel