Marian Iancu spune că Rapid devine echipa sistemului. "10 arbitraje pentru, unul împotrivă". Răspunsul lui Victor Angelescu
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
FOTO DC NEWS
FOTO DC NEWS
Marian Iancu, fost finanţator al celor de la Poli Timişoara, susţine că Rapid este ajutată de arbitri în noul sezon de Superligă. 

"Poli Timișoara tocmai de asta nu a câștigat. Că eu nu eram parte din sistem. Poate asta a fost greșeala mea. Astăzi, Rapid se desparte ușor ușor de vestita «Singuri împotriva tuturor». Nu mai e așa. Suntem prietenii tuturor, frații tuturor. prietenii voștri. Vă susținem pe toți!”, a precizat Marian Iancu, citat de GSP.

Costin Ștucan: "Mai degrabă cu arbitrii?”

Marian Iancu: "Cu toți. Sunt rapidist și e mai bine așa. Dacă vrei să-ți atingi obiective, trebuie să fii prieten. Cu LPF, au fost făcuți sclavi de Gigi Becali și n-au avut nicio reacție. Trebuiau să iasă virulent. Daniel Niculae e în Comitetul Executiv. Arbitrajele sunt 1 la 10. 10 pentru, unu împotrivă. E foarte bine, dar ne despărțim ușor-ușor de ce a însemnat hrană pentru spiritul rapidist, pe timpul comunismului.”

Victor Angelescu, răspuns în numele Rapidului 

"Da? Bine... Dacă noi ascultăm declarațiile lui Marian Iancu, atunci e clar! Există foarte mulți oameni care au avut o experiență în fotbal și acum nu mai sunt băgați în seamă.

Nu văd cum ar putea să știe Marian Iancu dacă e cineva cu cineva. Și Steaua e în Comitetul Executiv și nu câștigă campionatul. Valeriu Argăseală e etern acolo. 

Nu știu dacă a fost ceva în trecut, dacă domnul Iancu a intrat undeva sau a cotizat. Domnul Iancu a făcut multe lucruri, de aceea a ajuns unde a ajuns. Dacă putea să cotizeze pentru a intra în sistem, nu știu de ce nu-l cred că nu ar fi făcut-o. Eu cred că ar fi făcut-o. La cum îl văd...”, a spus acționarul Rapidului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel