Data publicării:

Marian Godină lovește din nou: Încă o postare prin care încearcă să demonstreze că nu e misogin

Autor: Mihai Preda | Categorie: Stiri
WhatsApp
Marian Godină FOTO AGERPRES
Marian Godină FOTO AGERPRES

Astăzi, Marian Godină a ales să împărtășească o experientă pe care a avut-o în legătură cu salvarea unei femei de un bărbat înarmat, într-o încercare de a demonstra că ultimele postări au fost o neînțelegere și că el de fapt nu este misogin. 

”Pe scurt, în parcarea unui magazin, unde mă aflam cu un amic, am observat o ceartă între un bărbat și o femeie. Era o ceartă pe care mulți ar considera-o normală și pe lângă care ar trece pasivi. Mulți bărbați. Nu am făcut asta, ci m-am oprit să vad dacă nu cumva degenerează, ceea ce s-a și întâmplat, bărbatul agresând fizic femeia. Ne-am dus rapid spre el, atât eu, cât și prietenul meu care a pus mâna pe el ca să-l oprească să mai facă ceva.

Am avut timp să văd că duce mâna în buzunar și să mă îndepărtez rapid. Atunci i-am zis că sunt polițist și l-am somat să scoată mâna din buzunar, la vedere. A scos-o cu tot cu un cuțit. În momentul ăla i-am spus și prietenului meu să se îndepărteze și m-am îndepărtat și eu mai mult, cât să am spațiu de fugă în caz că venea spre mine.

Femeia era deja la mare distanță, iar eu aș fi avut unde să fug. Am sunat la 112 și a venit politia după o grămadă de timp. Comentariile de la acea postare, venite mai ales de la bărbați, erau legate de faptul că eu, deși lucram la mascați, nu am fost în stare să imobilizez pe unul cu un cuțit.Asta s-a înțeles din postarea aia.

Nu că alesesem să intervin în loc să îmi văd de treabă, așa cum rămân pasivi, statistic, majoritatea martorilor la agresiuni domestice în public, iar aici mă refer îndeosebi la bărbați. Problema era de ce nu am fost eu un mic Rambo care îl imobiliza pe ăla cu tot cu cuțitul lui fără ca măcar să se zgârie.

Nici atunci nu am acuzat-o pe acea femeie că de ce umblă cu unul care are cuțite în buzunar, ba chiar i-am zis că vin cu plăcere ca martor și să nu cumva să nu depună plângere.

I-am zisnde vreo trei ori să nu renunțe la plângere. Nu știu dacă a depus, bănuiesc că nu, din moment ce nu m-a chemat nimeni nicăieri de atunci. Dar așa "misogin" cum sunt, am fost unul dintre cei care nu au rămas pasivi și am ajuns apoi batjocura internetului pe motiv că nu i-am rupt ăluia capul cu tot cu cuțit.

Ce nu am spus atunci și o spun acum e că bărbatul ăla avea vreo 1.6 m și era și sfrijit, astfel că un picior în cur bine aplicat i-ar fi provocat măcar o fractură a femurului. Doar că el nu m-a atacat cu cuțitul, ci doar stătea cu un cuțit în mână, amenințător.

Așa că nu mă puteam duce spre el să-l iau la pumni sau picioare. Mai mult, chiar sfrijit cum era și cu toate tehnicile de luptă inventate, exista riscul să te înțepe cu cuțitul în gât sau în artera femurală și să mai ai de trăit câteva minute, cât să ai timp să te gândești puțin la familia ta.

Apoi să mori, nu ca un erou, ci ca un prost care având varianta elegantă de a se îndepărta și a suna la 112 a ales-o pe cea văzută în filme.În concluzie, dacă vedeți cuțit, fugiți cât vă țin picioarele că ăla omoară mai repede decât o armă de foc, iar ce vedeți în filme e pură regie.

Iar ca altă concluzie, fiți bărbați și în viața reală, nu doar pe Facebook, din tastaturi și nu doar când simțiți sânge și oameni linșați de public pentru că au avut inconștiența de a-și spune o părere, fie ea greșită”, precizeazează fostul cadru MAI.

Pentru contextul postării lui Marian Godină vezi și:

Marian Godină și-a cerut scuze după postarea misogină, despre melodia ”Macarena”: Aseară am primit mai multe mesaje în privat

Erika Isac și Macarena. Tupeu marca Marian Godină! A picat de cinci ori la Academia de Poliție, va avea pensie specială de tânăr și ne ceartă că ieșim cu bărbații în oraș fără să le cerem CV-ul

Godină, reacție neașteptată în privința piesei „Macarena” a Erikăi Isac: Dragi fete, dragi femei, cu cine dr#cului vă întâlniți voi?! video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel