Mariah Carey, RĂZBOI nesfârșit cu familia: Sunt DISTRUȘI și mi-e milă de ei
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Războiul dintre Mariah Carey și propria familie pare că nu are sfârșit.

Mariah Carey a făcut, recent, o serie de dezvăluiri vizavi de războiul pe care îl duce cu propria familie. Cântăreața susține că nu se poate înțelege cu rudele ei, în condițiile în care acestea nu i-au fost niciodată aproape. 

Celebra artistă își numește frații „distruși”, dar totuși, spune că îi iartă. Chiar și așa, Mariah Carey a precizat că nu îi va invita să petreacă timp împreună. 

„S-au comportat crud şi fără inimă cu mine cam pe tot parcursul vieţii mele. N-aş fi vorbit despre familia mea deloc, dacă ei n-ar fi făcut-o înaintea mea. Îi iert, dar n-o să-i invit să petrecem timp împreună. Sunt distruşi şi mi-e milă de ei”, a spus Mariah Carey, potrivit Viva!.

Mariah Carey a fost pusă într-o postură dificilă când sora ei cea mare, dependentă de droguri și alcool, a postat un clip pe internet, cu susținerea fratelui ei, Morgan, în care îi cerea artistei să nu o abandoneze. 

De altfel, artista a încercat de mai multe ori să o ajute, în trecut, dar fără succes, efortul fiind doar din partea ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel