Mariah Carey, internată de urgenţă în spital
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp
Cântăreaţa Mariah Carey a fost internată de urgenţă în spital, din cauza unor probleme de sănătate.

Mariah Carey a ajuns în spital după ce a neglijat o problemă de sănătate pentru a participa la un eveniment, conform unui angajament.

Mariah Carey a fost internată într-o clinică din New York cu o deshidratare severă provocată de o gripă şi a fost transportată cu o ambulanţă la spital.

Mariah Carey, în vârstă de 45 de ani, a participat, marţi seară, în cartierul Soho, la lansarea Pier 1 Christmas Pop Up Storybook, o librărie temporară, deschisă doar pe perioada sărbătorilor de iarnă. Deşi începuse să resimtă efectele gripei pe care o contractase cu zi înainte, artista "a fost o profesionistă desăvârşită", potrivit presei americane, şi s-a achitat de obligaţiile sale contractuale. Însă, în dimineaţa următoare, potrivit TMZ.com, Mariah Carey a devenit atât de deshidratată, încât asistenta ei a telefonat la numărul de urgenţe şi a solicitat o ambulanţă.

"S-a îmbolnăvit cu o zi înainte, dar a participat la evenimentul din seara trecută şi s-a achitat cât a putut de bine de obligaţii", a declarat pentru revista People agentul de presă al artistei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel