Data publicării:

Maria Zaharova a atacat România, ne-a certat. Bogdan Chirieac traduce mesajul din Rusia după ce bucăți de dronă au căzut în Tulcea

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Chirieac, întrebare-cheie după ce au fost găsite noi bucăți de dronă în Tulcea. "Ce se va întâmpla când o dronă va cădea într-un oraș"? / Foto: Captură foto Antena 3 CNN
Chirieac, întrebare-cheie după ce au fost găsite noi bucăți de dronă în Tulcea. "Ce se va întâmpla când o dronă va cădea într-un oraș"? / Foto: Captură foto Antena 3 CNN
Bogdan Chirieac vine cu o întrebare-cheie, după ce noi bucăți de dronă au fost identificate de militarii români în zona localităților Nufărul și Victoria din județul Tulcea.

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre noile bucăți de dronă identificată de militarii români în zona localităților Nufărul și Victoria din județul Tulcea, aceasta fiind a treia oară când astfel de resturi sunt găsite pe teritoriul țării noastre.

VEZI ȘI: Noi bucăți de dronă, identificate în zona localităților Nufărul și Victoria din județul Tulcea

"Știm că dronele rusești nu au o precizie mare, nici nu au o tehnologie ultra avansată și atunci acest tip de eroare se va întâmpla tot mai des. De ce spun că se va întâmpla tot mai des? Pentru că rușii vor ataca tot mai mult porturile ucrainene la Dunăre pentru a-i împiedica să exporte cereale. Împiedicarea exportului de cereale privează economia ucraineană de principala sursă de venit.

Sigur, ea va fi compensată de noi toți, de Uniunea Europeană în special din punctul ăsta de vedere deoarece America alocă în special bani pentru apărarea Ucrainei, dar pe măsură ce rușii vor trage mai multe drone spre porturile Reni, Izmail, Chilia, vom găsi astfel de resturi pe teritoriul românesc. Important este la acest moment să ne coordonăm strict cu NATO. Ce spune NATO să comunicăm, aia vom comunica.

Bogdan Chirieac: Întrebarea este ce se va întâmpla când o dronă de genul acesta va cădea într-un oraș

Ați văzut că Maria Zaharova s-a revoltat foarte tare, purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe. A atacat România, ne-a certat, ceea ce înseamnă că politica românească e corectă, în sensul în care facem ceea ce trebuie fiind alături de Statele Unite și de Uniunea Europeană. Categoric, tot ce se întâmplă în România în acest moment trebuie făcut cu ștampilă de la NATO.

Spune NATO să comunicăm, comunicăm, nu spune să comunicăm, nu comunicăm și în general să ne spună și ce să comunicăm vizavi de aceste lucruri deoarece ar fi absurd ca să înceapă un război NATO-Rusia pentru că au căzut niște drone pe teritoriul României fără victime. Întrebarea este ce se va întâmpla când o dronă de genul acesta ar putea să cadă într-un oraș sau într-o comună", a spus Bogdan Chirieac la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

WhatsApp
pixel