Maria Timuc, doctorul de suflete, interviu la DC News. Răspunsuri la întrebările pe care doar le-ați gândit / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
DC News vă invită miercuri, 5 august, la un interviu de suflet. La finalul emisunii, vă veți cunoaște mai bine.

DC News difuzează miercuri, 5 august, de la ora 11.00 un interviu cu Maria Timuc, doctor de suflete. De ce spun acest lucru veți vedea în interviu. Veți găsi răspunsuri la foarte multe întrebări pe care le aveți.

Maria Timuc este psiholog ca profesie, aspect ce a constituit o parte a căutarii spirituale. Este totodată poetă, prozatoare, eseistă și ziaristă. Are o experiență în presa cotidiană de peste 22 de ani. A scris pentru ziarul Flagrant, Revista flacăra, Evenimentul zilei, iar timp de 13 ani a semnat un editorial spiritual la ziarele Național 7 Plus și Jurnalul Național. Este autoarea mai multor cărți dintre care amintin "Pași către tine însuți-Vindecarea cauzală" (vol.1), "Pași către tine însuți-Puterea frumuseții interioare" (vol.2), "Jocul Divin-Șansa Omului în Univers", o carte la care este coautor alături de Alexandru Mușat și Valentin Nedelea.

Stați cu noi pe DC News, Facebook și Youtube, sau pe DC News TV. Miercuri, 5 august, puteți urmări un interviu special cu Maria Timuc, doctor de suflete, de la ora 11.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel