Maria Obretin, coana Sofia din Clanul, accidente la filmări: Mi-a ars părul în cap
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Clanul
Sursa foto: Facebook Clanul
Actrița Maria Obretin, alias coana Sofia din serialul Clanul , a vorbit despre filmările la care a participat și care s-au soldat cu peripeții, dar nu numai.

"Filmăm foarte, foarte mult într-o zi, de dimineață până seara. Cred că cel mai mare dușman al nostru este frigul în perioada asta, așa cum vara a fost căldura. Și nu e deloc un răsfăț atunci când îmi tremură gândurile și nu mai pot să pronunț cuvintele.

Când ai multe de filmat într-o zi... Noroc că avem echipa asta teribilă, că nu știu... Adică ritmul este foarte alert și atunci toată lumea trebuie să funcționeze perfect.

Peripeții mai mult la filmările “Vlad”. Aveam o secvență cu o lumânare și, la o dublă, mi-a ars părul în cap. Iar recent alergam înnebunită cu operatorul în fața mea, el era cu spatele și, deși eu îl ghidam  cu privirea,  a intrat într-un bar care era plin de farfurii, de pahare. Toate s-au dus, s-au făcut un mic terci și a durat puțin să se strângă lucrurile.

Se întâmplă mici accidente, dar e genul de proiect la care nu prea îți dorești niște accidente care ar face amuzamentul, pentru că nu ai timp. Adică n-ai timp! Se filmează mult. Dar asta e și frumos.  Și, atunci, oricât efort depui și câte ore muncești nu le simți ca pe niște obligații sau o corvoadă, este o bucurie și o plăcere", a povestit Maria Obretin, într-un interviu pentru ciao.ro.

"Așteptăm să vedem cine moare, cine trăiește"

Actrița spune că nu știe cum se va termina sezonul final din Clanul.

"Se poate spune cumva, dacă privești toate cele patru sezoane care au tot crescut, că acum este punctul culminant - așa cum se întâmplă în fiecare poveste - și foarte multe puncte culminante pentru diferitele povești care s-au împletit în serial. E plin, plin de acțiune, plin de surprize, se rezolvă lucrurile. Evident, noi încă suntem… Eu nu știu cum se va termina. Nu știu, că noi încă filmăm, suntem la episodul 9 cu filmările. Adică încă este valul de puncte culminante cum ar veni și nu știm deznodământul. Și noi așteptăm să vedem cine moare, cine trăiește", a spus Maria Obretin.

Clanul” este o producție românească, de acțiune, bazat pe formatul Icerde, al celor de la Ay Yapim, distribuit de Eccho Rights și la nivel internațional. CLANUL reprezintă o adaptare care are în centru o poveste captivantă în care puteți descoperi lupta clasică dintre Poliție și Mafie.

Tensiunea atinge cote înalte când poveștile de iubire condimentează eterna bătălie dintre bine și rău. Producătorul creativ este Anghel Damian, iar distribuția îi include pe: Denis Hanganu, Marian Olteanu, George Mihăiță, Theo Rose, Cătălina Grama, Mădălina Craiu, Carmen Tănase, Șerban Pavlu, Maria Obretin și mulți alții.

Vezi și: Finalul serialului Clanul. Denis Hanganu dă din casă. Ce a pățit la filmări: "Aproape că mi-au spart nasul"

"Cum e să fiu tată am înțeles". Regizorul Laurențiu Damian, socrul lui Theo Rose, planuri mari pentru nepotul lui, Sasha

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel