Maria Menounos, operație pe creier
Data publicării:
Autor: Elena Bratu
WhatsApp
Maria Menounos părăsește E! News din cauza operației de îndepărtare a unei tumori cerebrale, aceasta are nevoie de o perioadă de recuperare.

Anunțul despre retragere a aparut în aceeași zi când Menounos a dezvăluit într-un interviu pentru People Magazine că recent a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unei tumori pe creier. Medicul lui Menounos a reușit să înlăture aproape 100% din tumoare, în timpul unei operații complicate de șapte ore, a declarat ea publicației. 

Menounos, în vârstă de 39 de ani, s-a alăturat E! News în 2014. "Suntem recunoscători pentru numeroasele contribuții ale Mariei la E! News în ultimii trei ani", a spus Adam Stotsky, președintele E! Entertainment. "Gândurile și sprijinul nostru se îndreaptă spre Maria și familia ei și le dorim numai bine, știind că Maria va trece peste această problemă cu aceeași dedicare acerbă pentru care este cunoscută", a mai adăugat Stotsky. 

Diagnosticul a apărut după ce Menounos a început să aibă dureri cumplite de cap. Personalitatea TV, care găzduiește de asemenea postul de radio Sirius XM, se luptă și cu o altă problemă medicală a familiei: mama ei are cancer cerebral în stadiul 4.

Își dorește un copil

Menounos, care a vorbit despre tratamentele FIV în trecut, a declarat pentru People Magazine, că ea și Undergaro, soțul ei, încă "îsi doresc să aibă o familie" și că a fost "norocoasă" că nu era însărcinată când a fost descoperită tumoarea. "Când ești însărcinată, tumorile cresc mai repede", a spus aceasta. Menounos a mărturisit că vede problema ei din acest moment ca pe o "binecuvântare" care i-a adus familia mai aproape, informează CNN.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel