Maria Grapini va participa marti la evenimentul „SOS - IMM-urile! Ce reprezinta IMM-urile pentru economia Romaniei”.
Data publicării:
Autor: DCNews Team, michirita
WhatsApp

Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de afaceri si Turism, doamna Maria Grapini va participa marti, 14 mai a.c, ora 09.00, in incinta Bancii Nationale a Romaniei, sala Mitita Constantinescu, la evenimentul „SOS - IMM-urile! Ce reprezinta IMM-urile pentru economia Romaniei”.

In cadrul evenimentului Ministrul Maria Grapini va aborda, ca tema principala de discutie, Etica in afaceri: “etica in afaceri este atitudinea care poate schimba radical mediul de afaceri, deoarece duce pe termen lung la posibilitatea scaderii presiunii fiscale, la concurenta loiala si la dezvoltarea afacerilor construite profesionist! “, considera domnia sa.

Alaturi de Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de afaceri si Turism, la eveniment vor participa domnul Daniel Chitoiu, ministrul Finantelor Publice si domnul Daniel Constantin, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, precum si numerosi reprezentantii ai mediului de afaceri din Romania.

Evenimentul se desfasoara sub egida Ministerului Economiei si inaltul patronaj al Ministrului Maria Grapini si face parte din seria de evenimente organizate de catre compania Oxygen Events din ciclul “Romania incotro?”

Biroul de Presa al Ministerului Economiei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel