Margareta, Custodele Coroanei, şi principele Radu, au ieşit din Palatul Regal. Gestul lor
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, şi principele Radu au ieşit din Palatul Regal, vineri după-amiază, preţ de câteva minute, şi au vizitat zona în care, în ultimele zile, românii au depus flori, coroane şi  au aprins sute de candele.

De altfel, vineri după-amiază, sute de oameni stau în continuare la rând pentru a ajunge la catafalcul Regelui Mihai şi a-şi prezenta omagiul.

După ce s-au uitat la florile depuse pe trotuarul din faţa Palatului, Custodele Coroanei a fost oprită de un cetăţean care i-a arătat mai multe fotografii cu ea şi cu principele Radu şi i-a solicitat o audienţă. Majestatea Sa i-a răspuns că îl va putea primi în luna ianuarie, după perioada de doliu, potrivit Agerpres.

În drumul lor pe trotuarul din faţa Palatului Regal, Custodele Coroanei şi principele Radu s-au oprit de mai multe ori să citească din textele aduse de români sau să aranjeze buchetele de flori şi au admirat câteva coroane, printre care şi pe cea trimisă de tenismena Simona Halep.

[citeste si]

Ulterior, după ce au vorbit puţin cu oamenii care aşteptau la rând în curtea Palatului, au intrat în clădire pentru a se reîntoarce la catafalcul fostului suveran al României.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel