Marele absent al festivalului de film de la Cannes
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
La Pointe Courte, 1994, Agnes Varda et ses enfants,. Montaj si macheta : Flore Maquin
La Pointe Courte, 1994, Agnes Varda et ses enfants,. Montaj si macheta : Flore Maquin
Diego Maradona, care a suferit o accidentare la umăr, nu va fi prezent duminică seară pe covorul roşu de la Cannes cu ocazia premierei unui documentar despre viaţa şi cariera fostului fotbalist, a anunţat regizorul peliculei, potrivit AFP.

Fostul fotbalist argentinian, care antrenează în prezent o echipă D2 din Mexic, s-a accidentat la umăr şi se pare că va trebui să se opereze, a declarat pentru AFP regizorul britanic Asif Kapadia, autorul documentarelor Senna şi Amy, despre pilotul de Formula 1 Ayrton Senna, respectiv despre cântăreaţa Amy Winehouse.

Filmul, intitulat Diego Maradona, vorbeşte despre anii petrecuţi de fotbalist la Napoli şi va fi proiectat de la ora 23:00 în afara competiţiei, în Palatul Festivalurilor.

Prezenţa fostului jucător, în vârstă de 58 de ani, care s-a luptat cu dependenţa de droguri după ce a cunoscut celebritatea, era unul dintre evenimentele cele mai aşteptate pe Croazetă.

Maradona a mai fost prezent pe covorul roşu în 2008 cu ocazia premierei documentarului realizat de Emir Kusturica, Maradona by Kusturica

Vezi și: Staruri şi un film cu zombie lansează marţi seară cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel