Marea Mahmureală 2, lider în box office-ul din România
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Hangover 2
Hangover 2

După ce a dominat box office-ul american, devenind cea mai de succes comedie interzisă minorilor a tuturor timpurilor, Marea Mahmureala 2 își reconfirmă poziția de lider și în clasamentul filmelor prezente în cinematografele românești, în săptămâna 30 mai – 5 iunie.

”Vizionat de 46.639 spectatori, The Hangover/Marea Mahmureală 2 a realizat cel mai mare numar de admisii în weekendul de lansare, fiind urmat de Pirații din Caraibe 2: Pe ape și mai tulburi, care a acumulat 23.372 admisii și pe locul trei de Furios și iute în viteza a 5-a, care a adus în cinematografe 2.746 spectatori. Pe locul patru s-a aflat cea de-a doua premieră a saptamanii, Potiche, care a acumulat 1.991 admisii.”, se arată într-un comunicat al MediaPro Distribution.

Reluându-și rolurile de succes din cea mai trăznită gașcă, în noua comedie, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) și Doug (Justin Bartha) călătoresc în exotica Thailanda, unde are loc nunta lui Stu. După o petrecere a burlacilor de neuitat în Las Vegas, Stu nu vrea să riște din nou și optează pentru o varianta sigură și liniștită: un simplu prânz cu prietenii înainte de ceremonie. Totuși, lucrurile nu merg întotdeauna așa cum au fost plănuite. Și dacă ce se întamplă în Vegas, rămâne în Vegas, ce se întâmplă în Bangkok depășește orice imaginație.

O producție Warner Bros. Pictures, Marea Mahmureală 2 a fost lansat în România pe 3 iunie, în cinematografele: Hollywood Multiplex (București și Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex Constanța, Odeon Cineplex (Cluj), Băneasa Drive In Cinema, Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare) și în rețeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iași, Pitești, Timișoara).

Citește și: Marea Mahmureală 2 are deja o noua vedeta: maimuțica Crystal – GALERIE FOTO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel