Marea greşeală pe care o faci când găteşti friptură la grătar. Evită să mai faci asta
Toată lumea adoră friptura la grătar. Cu toate astea, majoritatea gospodinelor fac o greşeală fundamentală atunci când o gătesc. Evitaţi să mai faceţi aşa ceva şi veţi vedea imediat diferenţa.
Cea mai mare greșeală pe care o fac toate gospodinele atunci când gătesc friptură la grătar este verificarea continuă pentru a vedea dacă este făcută sau nu.
Marii bucătari spun că această metodă strică aroma cărnii. Prin urmare, evitaţi să o luaţi de pe grătar şi să o tăiaţi pentru a vedea dacă este făcută.
Citeşte şi Aşa dezgheţi carnea în câteva minute. Trucurile gospodinelor pricepute
O altă greşeală este să faceţi focul prea puternic. Friptura pe grătar se face la o temperatură medie, astfel încât carnea să fie gătită bine atât la interior, cât şi la exterior.
Aşteptaţi trei minute înainte de a o servi. Friptura va fi mult mai gustoasă.
Citeşte şi Cum să găteşti corect orezul. Cele mai mari greşeli ale gospodinelor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News