Gușă, după ce a pierdut Realitatea: ”Stai liniștit, câștigăm la apel”
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu, crisan_andreescu
WhatsApp

Magistrații Curții de Apel București au decis, luni, că mărcile deţinute de Realitatea Media, respectiv Realitatea TV, Realitatea.net şi Realitatea FM vor fi preluate de Win Win Business Lobby Company. Decizia instanţei este irevocabilă, scrie evz.ro.

Mărcile Realitatea Media au fost vândute în vara anului 2012, pentru suma de 1,1 milioane de euro, scrie Evenimentul Zilei. Cumpăratorul a fost o firmă britanică, Win Win Business Lobby Company, dar aceasta a primit banii înapoi de la Rovigo, lichidatorul Realitatea Media, companie aflată în insolvenţă. Mărcile Realitatea Media sunt: Realitatea TV, Realitatea.net şi Realitatea FM. Tranzacţia prin care mărcile au fost vândute a fost contestată în instanţă de mai multi creditori.

Acţionariatul societăţii Realitatea Media SA, care deţine licenţa audiovizuală a televiziunii de ştiri Realitatea TV, a fost modificat pe 8 martie 2013, conform documentelor de la Oficiul Registrului Comerţului. Acum, asociatul majoritar al Realitatea Media SA este societatea Strategies Research Investments SRL (86,513817357%), ai cărei acţionari sunt: Cozmin Guşă (50%) şi Maricel Păcuraru (50%).

Contactat telefonic, Cozmin Gușă ne-a declarat că nu știe de vreo pronunțare a Curții de Apel, iar activitatea postului de televiziune va continua ca și până acum. ”Nu se judecă pe televiziune, ci pe marcă”, ne-a răspuns Cozmin Gușă. L-am întrebat: dacă pierdeți marca, veți folosi actuala echipă pentru a lansa un nou brand?. ”Nu va fi cazul. Vom face recurs și câștigăm sigur. Stai liniștit, vom păstra și marca și televiziunea”, a răspuns Gușă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel