Marcel Vela, mesaj de Ziua Educaţiei. "Vremuri pe care nu ne-am fi dorit să le trăim"
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Marcel Vela, ministrul de interne, a transmis un mesaj special cu ocazia Zilei Educaţiei. 

"Dragii mei,

Viitorul României depinde de nivelul educației generațiilor care ne urmează, de maturitatea și seriozitatea cu care ei își înțeleg menirea ca oameni între oameni și ca români între celelalte nații.

Rolul învățătorilor și al profesorilor în formarea noilor generații este cu siguranță important, dar aș vrea, dragi români, să nu uitați și să vă asumați că definitorie pentru viitorul lor este educația pe care tinerii o primesc în familie.În vremuri pe care nu ne-am fi dorit să le trăim, viața, educația și societatatea trebuie să meargă mai departe!

Azi, chiar de #ZiuaMondialăaEducației, Academia de Poliție A.I. Cuza și-a deschis porțile pentru tinerii care și-au ales să apere Legea și Statul de drept, să fie în slujba comunităților unde își vor desfășura activitatea. Sunt ambițioși și vor să fie bine pregătiți pentru că de această instruire depinde viața lor și a celor din jur.

Fac un apel la dascăli să își dea toată silința pentru a reuși, în aceste condiții dificile, să transmită cu harul ce-i caracterizează toată învățătura de care au nevoie tinerii noștri pentru a servi patria cu profesionalism și implicare.

Tuturor studenților care astăzi încep școala le doresc mult succes, curaj pentru a înfrunta provocările vieții și dragoste de carte!La mulți ani tuturor dascălilor! Avem nevoie de voi!", a scris Marcel Vela pe Facebook. 

Publicată de Smaranda Zabara pe Luni, 5 octombrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel