Marcel Vela, marea SURPRIZĂ din ultimul SONDAJ din București. Rezultat care cutremură scena politică
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Ultimul sondaj Sociopol vine cu mari surprize la București, dar și în PNL. 

Sondajul Sociopol arată că președintele Klaus Iohannis are un procent de încredere de 36% în București. În general, din funcția pe care o ocupă, președintele se bucura de un procent de încredere confortabil. La doar 1% în spatele său vine, însă, Gabriela Firea, primarul Capitalei. Este urmată de Raed Arafat.

Surpriza este chiar Marcel Vela, o figură relativ nouă la nivelul Capitalei, chiar dacă veche în politică. Ministrul de Interne pare că a câștigat încrederea bucureștenilor și-i ia chiar fața lui Nicușor Dan, candidatul PNL - USR la Primăria Generală. Și nu numai! Ludovic Orban se află la același procent de încredere cu Nicușor Dan, dar și cu Traian Băsescu. 

Facem precizarea că nu este vorba despre intenție de vot, ci despre ÎNCREDERE. Astfel, vorbim despre topul politicienilor în încrederea acordată de bucureșteni, nicidecum despre șansele la vreo primărie din București. 

1. -imagine fara descriere- (sociopol-august_13990300.png)

Sondajul a fost realizat în perioada 3 - 12 august 2020, prin metoda CATI, a interviurilor telefonice, iar eroarea posibilă este de +/- 2,4%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel